Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Δύο παιχνίδια το Σάββατο για τη “ΝΟΣΤΑΓΛΙΑ 2018”

Δύο ματς διεξήχθησαν για το τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018”, αμφότερα στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας.

Στο πρώτο παιχνίδι, οι πρωταθλητές “Παρτάλια” επικράτησαν με σκορ 82-36 των “Βέροια23” ενώ στο βραδινό ντέρμπι, οι Dalton’s κέρδισαν 51-44 τους αξιόμαχους “Morfis Wood”.

Στο πρώτο χρόνια παιχνίδι η αρμάδα του Εμμανουηλίδη δεν άφησε περιθώρια στους αντίπαλους να αντιδράσουν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο πάτησαν…γκάζι και η ψαλίδα στο σκορ άνοιξε για τα καλά. Ο Κωστογλίδης βομβάρδιζε από μακριά , ο Εμμανουηλίδης δεν έχασε και ο Τσακίρης στην επανεμφάνιση του ήταν καταιγιστικός!

Προσπάθησε να βρει λύσεις η ομάδα του Ηλιαδη αλλά έπεσε μπροστά σε… θηρίο και δεν τα κατάφερε. Όαση ο Μπαλτζης που τα έβαλε με όλους στην ρακέτα, δύναμη ο Λεονταράκης, σκόραρε ο Τζημογιαννης αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αλλάξουν κάτι στον αγώνα.

Παρτάλια – Βέροια23  82-36

Παρτάλια : Κωστογλίδης 18(2), Γεωργόπουλος 8, Μπερσός 7 (1), Παππάς 8, Γκιλιόπουλος 5 (1), Εμμανουηλίδης 19 (1), Τσακίρης 17 (1).

Βέροια23 : Αβραάμ, Ευθυμιάδης 4, Μιχαηλίδης 2, Τρομπούκης, Ηλιάδης, Λαμπρής 4 (1), Μπαλτζής 12, Λεονταράκης 2, Βασιλόπουλος 6 (1), Τζανέτος, Τζιμογιάννης 6.

Το βραδινό παιχνίδι ήταν το ντέρμπι της ημέρας, ένα από τα πολλά του Α Ομίλου με την ομάδα του Σιάσιου να βρίσκει λύσεις και να παίρνει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. “Σίφουνας” ο αρχηγός, ήταν το Α και το Ω της ομάδας σκοράροντας και μοιράζοντας ασίστ. Ο Σιστάκος στην επανεμφάνιση του έδειξε ότι θα είναι ο εκτελεστής των “Daltons”, ο Καραγιαννόπουλος ογκόλιθος στο ζωγραφιστό και ο Πετρόπουλος έδωσε ρεσιτάλ από μέση απόσταση!

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η ομάδα του “Morfis” προσπάθησε να πάρει την πρώτη νίκη, αλλά λόγω του ότι είναι καινούρια ομάδα δεν κατάφερε να βρει την ανάλογη χημεία. Ο αρχηγός “τρύπησε” την αντίπαλη άμυνα και έδωσε ανάσες, ο Πανίσιος με τον Τσαλιγόπουλο έδωσαν μάχες και ο Μαρκοβίτης έτρεξε την ομάδα αλλά δεν τα κατάφεραν.

The Daltons : Σιστάκος 12 (3), Πετρόπουλος 6, Καραθανάσης 3, Σιάσιος 18, Μπογδαμπεΐδης Ν. 2, Καραγιαννόπουλος 6, Ιωαννίδης, Μπογδαμπεΐδης Γ. 4

Morfis Wood : Kαλα:iτζής, Πανίσιος 6, Κασαπίδης 2, Τσαλιγόπουλος 5, Τσακίρης 5, Μόρφης 13 (1), Μαρκοβίτης 7, Χατζηκώστας 6, Φουτούλης 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected