Κατηγορίες
Football League

Και πάλι…δράστης ο Σιαλμάς!

Το ματς στο Ελ Πάσο… δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να πάρει μια ακόμη νίκη, κερδίζοντας αυτή την φορά την Καλλιθέα με 0-1.

Σκόρερ…. για 2ο συνεχόμενο ματς ο Δημήτρης Σιαλμάς που με εξαιρετικό σουτ από τα 30 μέτρα κεραυνοβόλησε τον Πασάι, φτάνοντας έτσι τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα με τους «κυανέρυθρους».

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φάνηκε από την αρχή πως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις, να απειλήσουν ουσιαστικά με στρωτό ποδόσφαιρο την αντίπαλη εστία και έτσι ξεκίνησαν από νωρίς τα σουτ και τα γεμίσματα στην περιοχή.

Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τις δύο εστίες μέχρι την ενέργεια που έκανε ο Δημήτρης Σιαλμάς στο 86ο λεπτό με το σουτ από 30 μέτρα που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για να κρίνει την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής (81’ Τουρούκης), Γκέτσι, Καντέ, Χοτζάλι, Μάκο (71’ Μήλιος), Μίγγος, Σμυρλής (63’ Γλυνός)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Γκόλιας, Τσιάρας, Ζγκούρη (67’ Σιαλμάς), Σαχινίδης, Τσίπρας, Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ (80’ Τούγλης), Τόμιτς (62’ Ν’ Λουντουλού)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected