Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο “διπλό” του Εθνικού και αγκαλιά με την άνοδο! (vid)

Με γκολ του Νίκου Κατσικοκέρη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Εθνικός επικράτησε 2-1 του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό και αν την τελευταία αγωνιστική νικήσει εντός έδρας τον Αστέρα Αμαλιάδας θα επιστρέψει στη Football League.

Όπως αναφέρει το Sportime.gr, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με σουτ του Μωραΐτη εκτός περιοχής και έχασαν κλασική ευκαιρία στο 30′ με τον Μελισσόπουλο, προτού ισοφαρίσει ο Μάναλης με ωραίο πλασέ στο 50′.

Ο Εθνικός απείλησε ξανά στο 53′ με τον Στασινό, ο Ηρόδοτος άγγιξε το 2-1 στο 70′ με τον Φραγκουλάκη (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σικαλιάς) και στο 73′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 λόγω αποβολής του Λεωνιδόπουλου.

Το αριθμητικό μειονέκτημα, πάντως, δεν επηρέασε τους παίκτες του Νίκου Κουρμπανά και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο έμπειρος Κατσικοκέρης έγραψε το τελικό 1-2 με τρομερή ατομική ενέργεια και ιδανικό πλασέ.

Συνθέσεις

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδλάκης, Κασαπάκης (64′ Γαρεφαλάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Μωραϊτης (89′ Καραγκιόζι), Ετοφ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς) Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Μπεχλιβανίδης (74′ Βενέτης), Λεωνιδόπουλος, Δωματάς (85′ Κομνηνός), Κατίδης, Κατσικοκέρης, Γκέσιος (65′ Παυλάκης), Μάναλης (83′ Μισελ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected