Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Πρόκριση στα ημιτελικά για τον εντυπωσιακό Νέο Αμφίλοχο! (photos+δηλώσεις)

Kερδίζοντας όποια ομάδα βρήκε στο διάβα του, o Nέος Αμφίλοχος έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος!

Στο πλαίσιο της 5ης φάσης κέρδισε σήμερα το απόγευμα με σκορ 3-0 την ΑΕ Κηφισιάς στο γήπεδο της Αχαϊκής.

Ο Νέος Αμφίλοχος ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι δημιουργώντας φάσεις με προϋποθέσεις και στο 20’ ο Τόσκα με κεφαλιά πάνω στη γραμμή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Αμφιλοχίας.

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά ισορρόπησε το παιχνίδι έκανε απανωτές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να τις μεταφράσει σε γκολ και να μπει ξανά στο παιχνίδι πρόκρισης.

Στον 72΄ ο…κανονιέρης του Νέου Αμφίλοχου, Απόστολος Τσιούνης με ωραίο γκολ διπλασίασε τα τέρματα δίνοντας ουσιαστικά και την πρόκριση στην ομάδα του.

Στην εκπνοή του αγώνα ο Νικολογιάννης με πλασέ έκανε το 3-0 και η ομάδα της Αμφιλοχίας θα αγωνιστεί στα ημιτελικά με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Συνθέσεις

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής, Καλοκαίρης, Τσούνης (89΄ Λίλα), Ζοτάι (82΄Νικολογιάννης), Τόσκα, Νάκος (80΄Λαγοπάτης), Κούσης (73’ Δράκος).

ΑΕ Κηφισιά: Βαμβακάς, Κεφαλάς (78′ Παληαρούτας), Καραμπάς, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης (80′ Χρονακόπουλος), Τζέλη, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτόπουλος (46′ Παναγιωτόπουλος), Ρέντζης (78′ Χρυσανθόπουλος

φωτογραφίες της αναμέτρησης και δηλώσεις προπονητών στο e-maistros.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected