Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερό γκολ ο Κουτίνιο στο φινάλε του Ινιέστα! (vid)

Το Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω του αντίο του Ινιέστα. Το τρομερό γκολ του Κουτίνιο, όμως, (1-0) έκλεψε λίγη από τη δόξα! 

Το Καμπ Νου είπε αντίο στον μεγάλο αρχηγό! Έπειτα από μια τεράστια καριέρα στη Μπαρτσελόνα, ο Αντρές Ινιέστα αποχωρεί από τον σύλλογο και η Βαρκελώνη δεν ξεχνά την τεράστια προσφορά του! Ματς; Ολα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα στον αρχηγό, αποθέωση σε κάθε άγγιγμα του, τρελό χειροκρότημα στο 82ο λεπτό όταν και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν και ήδη… νοσταλγούν τον μεγάλο αρχηγό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρωταθλήτρια που παρουσιάστηκε χωρίς τον Μέσι στο βασικό σχήμα (μπήκε ως αλλαγή στο 67′) ήταν κακή σε ακόμα ένα ματς, ωστόσο επικράτησε 1-0 της Σοσιεδάδ στο τελευταίο ματς της χρονιάς και είπε αντίο σε μια χρονιά που τα είχε όλα, Πρωτάθλημα, Κύπελλο, απογοήτευση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και… απώλεια του αήττητου στο τέλος!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Κουτίνιο ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος (57΄) με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή! Αλλωστε, ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ έξω από το κουτί (8) στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Καταλανούς με ανάμεικτα συναισθήματα, 25o πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά και αποχώρηση του Ινιέστα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected