Football League

Τα…κλειδιά στον Πάκο Ερέρα ο Άρης!

Θέμα χρόνου είναι πλέον, η επισημοποίηση της συμφωνίας του Άρη με τον Πάκο Ερέρα.

Όπως αναφέρει το Sportime.gr, ο Ισπανός τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και αν δεν προκύψει κάποια δελεαστικότερη πρόταση της τελευταίας στιγμής από άλλη ομάδα, ο «γάμος» θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος των «κιτρίνων» έδωσε τα χέρια με τον 65χρονο τεχνικό. Και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Football league, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Άρης, αγωνίζεται την ερχόμενη Κυριακή (27/5) στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.

Ενδιάμεσος κρίκος για τις καθοριστικές επαφές ήταν ο Ραούλ Μπράβο. Ο παλαίμαχος άσος θα βρίσκεται στο τιμ των «κιτρίνων» της νέας αγωνιστικής περιόδου, όντας ο συνδετικός κρίκος διοίκησης-ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ερέρα θα εργαστεί για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής εκτός Ισπανίας. Στο παρελθόν έχει προπονήσει ομάδες όπως η Θέλτα, η Λας Πάλμας, η Σαραγόσα, η Βαγιαδολίδ, η Νουμάνθια και η Σπόρτινγκ Χιχόν, με την τελευταία, να είναι η πιο πρόσφατη ομάδα στην οποία βρέθηκε, το 2017.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected