Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Μεταγραφές

Το μέλλον του Κάιπερς έχει έντονο…κιτρινόμαυρο χρώμα!

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη Γιώργος Τουντζάρης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» με το Νίκο Μαρκάκη μιλώντας για την φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τουντζάρης

Για την συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: «Έγινε μία συνάντηση στα γραφεία του Υπουργού για το μέλλον της κατηγορίας. Του είπαμε για τα προβλήματα της Λίγκας και ειδικά το οικονομικό. Κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να βοηθήσει. Το μόνο έσοδο είναι η τηλεόραση. Μιλήσαμε και για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η κατάσταση πάντως γενικά είναι δύσκολη. Υπάρχει ευθύνη και από τις ομάδες. Υπάρχουν αρνητικά πράγματα στην κατηγορία».

Για τον φετινό Εργοτέλη: «Εμείς λειτουργούμε με βάση ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Είμαστε σε γενικές γραμμές τακτοποιημένοι με διαχειρίσιμα νούμερα, χωρίς να έχουμε ξεφύγει».

Για την αποχώρηση του Τάκη Γκώνια για την Αίγυπτο: «Είναι χαρά και τιμή άνθρωποι της ομάδας να κάνουν το κάτι παραπάνω είτε σε οικονομικό είτε σε επίπεδο αξίας. Το συμβόλαιό του τελείωσε και είναι ελεύθερος να αποχωρήσει. Όπως και παίκτες. Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Η ομάδα είναι δουλεμένη με ένα συγκεκριμένο τρόπο».

Για το νέο προπονητή: «Είμαστε κοντά σε νέο τεχνικό ίσως και την επόμενη βδομάδα να «κλείσει». Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για την νέα σεζόν όσο γίνεται γρηγορότερα. Δεν θέλουμε να υπάρχει κενό. Ας κάνουμε υπομονή και να μην πούμε κάτι παραπάνω. Θα ανακοινωθούν όλα στην ώρα τους. Κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και έχει τα «θέλω» του».

Για την φετινή σεζόν: «Η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της. Πάιξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε θετικά αποτελέσματα στον δεύτερο κυρίως γύρο. Χρειάζεται δουλειά και χρόνος στο ποδόσφαιρο. Είμαστε γενικά ευχαριστημένοι. «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Για την μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς: «Υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ. Είμαστε ικανοποιημένοι. Θα έρθουν και έμψυχα ανταλλάγματα. Θα προσπαθήσουμε να είναι ο ένας ο Τσέλιος. Όταν υπάρχει κάτι νεώτερο θα το ανακοινώσουμε. Δεν ήθελε ο παίκτης να πάει σε ομάδα εκτός Ευρώπης».

Για τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές: «Έχουμε 14 συμβόλαια. Θέλουμε ενίσχυση. Όταν «κλείσει» ο προπονητής θα τελειώσουν οι ανανεώσεις. Το οικονομικό μας πλάνο δεν αλλάζει. Προσπαθούμε να κρατήσουμε το μπάτζετ στο ίδιο επίπεδο».

Για τον Μάγκεντ Σάμι: «Είναι ευχαριστημένος. Δώσαμε έναν παίκτη και πήρε στην ομάδα του στην Αίγυπτο τον προπονητή. Δημιουργήθηκε μία νέα ομάδα από το μηδέν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρουμε πως θα είναι η νέα σεζόν, είναι νωρίς».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το επίπεδο είναι υψηλό. Αξίζει να το προσέξουν οι άλλες ομάδες. Οι ομάδες που ανέβηκαν, το έκαναν με σχετική άνεση και αυτό τα λέει όλα. Σε πιο δυσκολη θέση είναι στην ουρά ο Αιγινιακός».

Για το Παγκρήτιο Στάδιο: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την συνεργασία Θέλουμε να συνεχίσουμε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected