Κατηγορίες
Basket

Μορφές και nJOYers οι νικητές στα ματς της Δευτέρας

Συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση του “Νοσταλγία 2018” μοιρασμένη σε δυο γήπεδα λόγω καιρού.

Δύο ντέρμπι μάλιστα, που βρήκαν νικητές τους πιο συγκεντρωμένους στο τέλος! Οι “Μορφές” επικράτησαν με 47-43 της αξιόμαχης “Θύελλας” στο και οι “nJOYers” κέρδισαν με 60-54 τους “Φούφουτος” στο γήπεδο της Εληάς.

Παρθενική εμφάνιση για τις νέες Μορφές του Σκουμπόπουλου στο ΔΑΚ “Βικέλας”, με πολλές μεταγραφές και άριστο κλίμα το οποίο φρόντισαν να δείξουν και στο παρκέ. Ο Τριγώνης έδωσε το έναυσμα για την νίκη με το πρώτο τρίποντο του αγώνα, ο Τζιουμάκης έτρεχε σαν βέλος και ο γίγαντας Παπαστεργίου σκέπασε το καλάθι. Άνθρωπος του αγώνα ο εκτελεστής Τσιούντας που… κέρασε τρίποντα τους αντιπάλους λόγω ονομαστικής εορτής!

Νωθρά ξεκίνησε η αρμάδα του Κονδώνη αλλά στην συνέχεια κατάφερε μα ισορροπήσει το παιχνίδι. Έκανε μια ύστατη προσπάθεια να κλέψει την νίκη στο τέλος, αλλά μετά από δυο διαδοχικά λάθη στις τελευταίες επιθέσεις έχασε την ευκαιρία για να έχει το απόλυτο στις νίκες.

Ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο ο Μόνας έκανε πάρτι στην αντίπαλη άμυνα, καταιγιστικός ο Χατζηπαυλιδης έδειξε ότι φέτος είναι η χρόνια του και σίφουνας ο Αργύρης Γκοντόπουλος που όμως δεν ήταν αρκετοί για την ανατροπή.

Θύελλα – Μορφές  43-47

Θύελλα : Πιπερίδης, Κονδώνης 3 (1), Γκοντόπουλος 7 (1), Ζαλώνης, Πεχλιβανίδης, Χατζηπαυλίδης 15, Μουρατίδης 6 (1), Μόνας 9, Βαρβέρης, Τσέγκος 3 (1), Μπάμπαλης

Μορφές : Ανδρέου 3, Κολιός 2, Χριστοφορίδης 6, Μαυρόπουλος 2, Τζιουμάκης 8, Καραμίχος 5, Χριστοδουλίδης 1, Τριγώνης 7 (1), Τσιούντας 6 (2), Σκουμπόπουλος, Παπαστεργίου 3, Χατζηκυριακίδης 4

Το δεύτερο παιχνίδι δεν ήταν για… καρδιακούς, με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Οι “nJOYers” με έναν σούπερ Κανελλιδη, κατάφεραν να υπερισχύσουν. Ο Μάρτος εκτελούσε τρίποντες βόμβες από όπου βρισκόταν, ο Λαφάρας έτρεχε ασταμάτητα και ο Γκίνης έδωσε ανάσες σε δύσκολα σημεία για το δεύτερο ροζ φύλλο σε αντίστοιχα παιχνίδια.

Στην αντίπερα όχθη οι “Φούφουτος” με ακόμη έναν εορτάζοντα τον αρχηγό Μωυσιάδη, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγούνταν στο ημίχρονο με σκορ 28-26. Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο η κούραση και λίγο η αστοχία σε συνδυασμό με την ευστοχία των αντιπάλων επέφεραν την ήττα.

Άπιαστος ο Νικολόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι κρατούσε όρθια την ομάδα, καλαθομηχανή και ακούραστος ο Παπαδόπουλος, κέρβερος στην άμυνα με πολλές ασίστ στο ενεργητικό του ο Λαζάρου.

Φούφουτος – nJOYers  54-60

Φούφουτος : Παπαδόπουλος 19 (2), Αμοιρίδης 4, Νικολόπουλος 23 (2), Στεργιόπουλος 1, Σαράφης 4, Μουτίδης, Καλαντζόπουλος, Τσαμήτρος 2, Λαζάρου, Μιχαηλιδης 1.

nJOYers : Αμιτζόγλου, Τσιγκογιάννης, Πουλτσίδης, Γκίνης 2, Μπουτζόλας 2, Λαφάρας 6 (1), Μάρτος 13 (3), Κανελλίδης Ν. 29 (5), Κωτσάκης 8, Μουρατίδης, Κανελλίδης .

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected