Κατηγορίες
Αθλήματα

“Έσπασε” την έδρα του Ολυμπιακού η ΑΕΚ!

Με… φόρα από τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, η ΑΕΚ πήρε μεγάλο διπλό στου Ρέντη επί του Ολυμπιακού με 25-23 και έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Handball Premier!

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού κατάφερε να νικήσει την κούραση, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι φανερά εκτός ρυθμού και να χάνουν για πρώτη φορά στην σεζόν εντός συνόρων!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Προηγήθηκε 4-2, η ΑΕΚ είδε τον Νικολαΐδη να τραυματίζεται και να αποχωρεί από τον αγώνα και το σκορ έφτασε στο 8-4. Εκεί άρχισε τις αποκρούσεις ο Συγγάρης.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σταμάτησε τέσσερις επιθέσεις του Ολυμπιακού και οι συμπαίκτες του, τρέχοντας στην επίθεση, πέρασαν μπροστά με 9-8! Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και με δύο γκολ του Σανίκη και του Τζηρά (πήρε πάνω του τις περισσότερες επιθέσεις με 7 γκολ στο ημίχρονο!) πήρε κεφάλι και πάλι με 14-13, αλλά οι παίκτες του «δικεφάλου» παίζοντας γρήγορα στις επιθέσεις, πήραν προβάδισμα με 16-15, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ συνέχισε να παίζει εξαιρετικά και στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το 17-17 στο 33’ πέρασε μπροστά στο σκορ και δεν έχασε το προβάδισμα ούτε στιγμή. Η άμυνα της ομάδας του Νίκου Γραμματικού ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο διάστημα, με τον Ραντούλοβιτς να έχει 12 αποκρούσεις συνολικά και τον Ολυμπιακό από την άλλη πλευρά να μην μπορεί να σταματήσει τις κόντρες που έβγαζε η ΑΕΚ.

Με το 1-0 πλέον πέρασε το πλεονέκτημα στην έδρα των «κιτρίνων» και το Σάββατο στο δεύτερο παιχνίδι, θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζηράς 11, Σανίκης 3, Κανδύλας 3, Στουμπής 3, Αλβανός 1, Πετρίσεβιτς 1, Παπαδιονυσίου 1.

ΑΕΚ: Μυλωνάς 6, Χόγκας 6, Λόκκεν 4, Ζαμπούνης 4, Αργυρού 2, Βραζάλιτσα 2, Π. Νικολαΐδης 1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected