Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νίκη για τους Texas στο ματς της Τρίτης (22/5)

Ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς διεξήχθη την Τρίτη στις 21:15 στο γήπεδο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά, που βρήκε νικητές τους τυπικά γηπεδούχους Texas με σκορ 54-48 κόντρα στους Dalton’s.

Η ομάδα του Μπιζέτα έφτασε τις δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά του Α Ομίλου αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για προβλέψεις. Ο ανανεωμένος Πύρκας έπιασε πολλές φορές στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και σκόραρε εύκολους πόντους, ο Ζέρβας ήταν ασταμάτητος στο ζωγραφιστό και ο Χατζής με τον Μανούρα δεν έχασαν σουτ από μέση απόσταση, φέρνοντας το δεύτερο ροζ φύλλο για τους “Τεξανούς”.

Για ένα ακόμα παιχνίδι καταλυτική για την έκβαση του αγώνα η καθοδήγηση του κόουτς Γαϊτανίδη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η αρμάδα του Σιάσιου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά. Ο αρχηγός έτρεξε, σκόραρε, μοίρασε ασίστ και έπαιξε με μισό πόδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σιστάκος στο γνώριμο “χορό” τρίποντων και ο… οδοστρωτήρας Πετρόπουλος κέρδισε αρκετές μάχες και ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν στο τέλος αρκετοί για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους.

Παίκτης κλειδί και ο Μπογδαμπεΐδης Γ., στα χνάρια που χάραξε ο πατέρας του.

Texas Losers – Dalton’s  54-48

Texas Losers : Ζέρβας 7, Πύρκας 10, Τσίπης 8, Μπιζέτας 8 (2), Ντόβας 3, Κόγιας, Σπυριδωνίδης, Αθανασίου 2, Χατζής 6, Νικολαΐδης, Μανούρας 10

Dalton’s: Σιστάκος 13 (3), Πετρόπουλος 6, Σιάσιος 14 (2), Καραθανάσης, Αχτσής 2, Μπογδαμπεΐδης Ν., Παπαγιάννης 4, Καραγιαννόπουλος 2, Ιωαννίδης, Μπογδαμπεΐδης Γ. 7.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected