Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νίκες την Τετάρτη (23/5) για “Φούφουτους” και “Bad Boys”

Με δυο παιχνίδια συνεχίστηκε την Τετάρτη 23/5 η αγωνιστική δράση του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ.

Για τον Α Όμιλο οι “Φούφουτος” πέτυχαν την πρώτη τους στο ματς με αντίπαλο τους “Basket Gurus” ενώ στον Β Όμιλο οι Bad Boys συνεχίζουν ακάθεκτοι καθώς επιβλήθηκαν με 49-37 των “Βέροια23”

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, η ομάδα του Μωυσιάδη δεν είχε σκοπό να αφήσει περιθώριο στους αντιπάλους και μπήκε δυνατά από την αρχή. Ο Νικολόπουλος σκόραρε από κοντά, ο Παπαδόπουλος έτρεχε και εκτελούσε από τα 6.75 και ο Σαράφης μετέτρεψε σε πόντους τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Αλάνθαστος και ο Αμοιρίδης που έδωσε αρκετές λύσεις.

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για τους μαχητικούς Gurus του Κυβεντίδη. Ο Τσιγάρας πλήγωσε την αντίπαλη άμυνα με διεισδύσεις, ο μαχητικός Τζουρτζιας κατέβασε ριμπάουντ, μοίρασε ασίστ και σκόραρε και ο Μπιζέτας έδωσε πολύτιμες ανάσες αλλά δεν ήταν αρκετοί για να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του αγώνα.

Φούφουτος – Basket Gurus  61-42

Φούφουτος : Παπαδόπουλος 12 (3), Αμοιρίδης Κ. 8 (1), Μιχαηλίδης 4, Στεργιόπουλος 4, Αμοιρίδης, Σαράφης 14 (1), Μωϋσιάδης 1, Νικολόπουλος 16 (1), Λαζάρου 2.

Basket Gurus : Τσιγάρας 12 (1), Μπιζέτας 6, Πολυμένης 3 (1), Τζούρτζιας 10, Σαλαμάνης 2, Παυλίδης 5 (1), Κυβεντίδης, Χωματάς 2, Μαργαριτόπουλος, Πελτέκης, Δέλλιος, Κυριακίδης 2.

Με δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια συνεχίζουν τα…κακά παιδιά του Μπακαλίδη, που παίζοντας σε ρελαντί ρυθμούς έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση. Ο συνήθης ύποπτος Δούλαλας σκόραρε σαν δαιμονισμένος, ο Στίκας έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι από τα 6.75 όμως κρυφό χαρτί και άνθρωπος του αγώνα ήταν ο Πολυμέρης που κατέβασε μια ντουζίνα ριμπάουντ και έβαλε καλάθια με φάουλ όταν η μπάλα “έκαιγε”.

Bad Boys – Βέροια23  49-37

Bad Boys : Δούλαλας 20, Στίκας 14 (1), Πολυμέρης 6, Δομουτζής 5, Γώγος, Λιακόπουλος Φ, Λιακόπουλος, Μπακαλίδης, Καπαγερίδης, Γαβριλάκος, Σπυριδόπουλος 4.

Bέροια23 : Λαμπρής 8 (1), Μιχαηλίδης 6, Τρομπούκης 5, Μπαλτζής 6, Βασιλόπουλος 1, Ευθυμιάδης 4 (1), Τζανέτος 1, Τζημογιάννης 6, Αβραάμ  Ηλιάδης, Λεονταράκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected