Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σωτήρης Ιωακειμίδης : Ο άνθρωπος που τραβάει σαν…μαγνήτης τις κούπες!

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό ρεκόρ κατέγραψε ο τερματοφύλακας της Νίκης Αγκαθιάς, Σωτήρης Ιωακειμίδης!

Παίρνοντας ρίσκο βεβαίως χρησιμοποιώντας παρελθοντικό χρόνο (κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τον 31χρονο πορτιέρο…), μια ακόμη σεζόν ολοκληρώθηκε έχοντας στο τσεπάκι του έναν τίτλο πρωταθλητή.

Ξεκινώντας τη σεζόν 2014/2015 και την κατάκτηση της πρώτης θέσης με τον ΑΣ Ειρηνούπολης, ο έμπειρος γκολκίπερ έβαλε πλώρη για το καρέ πρωταθλημάτων, για το οποίο είμαστε εξαιρετικά απαισιόδοξοι πως θα βρεθεί παρόμοια περίπτωση σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα ανά την Ελλάδα…

Την επόμενη χρονιά (2015/2016) ήρθε η σειρά του ΦΑΣ Νάουσα, την εστία του οποίου υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία και μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που έδωσε ουσιαστικά τον τίτλο στους “κυανολεύκους”, χάρη στην απίστευτη απόκρουση στο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, τον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση από το κανάλι του SportsUp στο Youtube, βρέθηκε ανάμεσα στα 101 καλύτερα στιγμιότυπα της εποχής και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα!

Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην ανατολική πλευρά της Ημαθίας και συγκεκριμένα τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Μετά από μια ακόμη σπουδαία χρονιά, με ελάχιστες φορές που μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του, κατέκτησε τον τρίτο τίτλο στη σειρά και ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ανόδου των “πρασίνων” στη Γ Εθνική.

Για να φτάσουμε λοιπόν στη φετινή σεζόν, που εντάχθηκε στη Νίκη Αγκαθιάς και έφερε την…αύρα του στους νεοφώτιστους, οι οποίοι χθες επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και επιστρέφουν σε εθνικές κατηγορίες μετά το 2012.

Είναι επομένως φανερό και επόμενο, πως όποιος προπονητής θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, ξεκινά με τον Σωτήρη Ιωκειμίδη στο…μπλοκάκι του!

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι αριθμοί!

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected