Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έκανε το super deal με Χριστόπουλο!

Η επιστροφή στις ρίζες για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι γεγονός!

Όπως αναφέρει το sport365, ο πολύ καλός Καλαματιανός προπονητής υπέκυψε τελικά στο … πρέσινγκ του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, είπε το πολυπόθητο “ναι” στην πρόταση συνεργασίας και πλέον παίρνει τα “κλειδιά” της Καλαμάτας για την επόμενη τριετία με στόχο την αναδόμησή της σε όλα τα επίπεδα!

Ο χρηματοδότης και η διοίκηση της Καλαμάτας φάνηκαν από την αρχή αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να χτίσουν την ομάδα όπως την ονειρεύονται και ο άνθρωπος ο οποίος ενσαρκώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να πάει ο σύλλογος στην επόμενη μέρα και να βγεί από την ποδοσφαιρική ανυποληψία δεν είναι άλλος από ένα πρώην “δικό” της παιδί.

Το deal τελικά επιτεύχθηκε με την υπογραφή συμβολαίου στην έδρα των επιχειρήσεων του Αγαθοκλή Χριστόπουλου στο Χαλάνδρι και η διάρκεια της συμφωνίας είναι για τρία χρόνια.

“Ο “ΠΣ Η Καλαμάτα” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Χριστόπουλο. Ο καταξιωμένος Καλαματιανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας”, αναφέρει η ανακοίνωση των μελανόλευκων.

Στην απόφαση του ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος είχε βγάλει το πρώτο του ποδοσφαιρικό δελτίο στην Μαύρη Θύελλα ενώ στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας ήταν υπεύθυνος των μελανόλευκων Ακαδημιών πριν κάνει το μεγάλο άλμα στην Αθήνα και περάσει διαδοχικά από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, δεν λειτούργησε μόνο με το συναίσθημα (κάτι που βέβαια έπαιξε τον ρόλο του) αλλά πείστηκε από το πάθος και το όραμα των ανθρώπων της διοίκησης και ειδικά του Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

Στάθμισε πολύ τα πράγματα πριν αποδεχτεί την πρόταση και πέρα από την προσέγγιση και επιθυμία των διοικούντων, αυτό που τον εξέπληξε ευχάριστα ήταν η αποδοχή του κόσμου της Καλαμάτας που του έδειξε πως επιθυμούσε όσο τίποτε άλλο να τον δεί στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες, από την στιγμή που έγινε γνωστό πως υπάρχει το ενδεχόμενο συνεργασίας, ο Γιάννης Χριστόπουλος έγινε αποδέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων και παραινέσεων από γνωστούς, φίλους αλλά και τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας που τον συναντούσαν στον δρόμο και του ζητούσαν σε μορφή λαϊκού αιτήματος να πάρει την μεγάλη απόφαση της επιστροφής! Μόλις πριν λίγες μέρες μάλιστα οι οργανωμένοι της Μαύρης Θύελλας επιδίωξαν και είχαν μαζί του μια συνάντηση ζητώντας του να αποδεχτεί την πρόταση.

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Γιάννη Χριστόπουλο γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η Καλαμάτα μπαίνει σε νέα τροχιά. Ο 45χρονος τεχνικός έχει ήδη εκπονήσει ένα πλάνο γενικής αναμόρφωσης της ομάδας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σε σύντομο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι κινήσεις που προγραμματίζονται κάποιες μάλιστα εκ των οποίων θα είναι πρωτόγνωρες για τον σύλλογο.

Παράλληλα έχει ήδη έχει ξεκινήσει να δουλεύει το αγωνιστικό κομμάτι ώστε η Καλαμάτα να παρουσιαστεί πανέτοιμη και άκρως ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected