Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Στην προπόνηση της ΑΕΠ Βέροιας οι Μεληκιώτης και Φασίδης!

Στο αθλητικό κέντρο Ράχης βρέθηκαν την Πέμπτη 24 Μαΐου ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελικιώτης και ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Βασίλης Φασίδης.

Δύο ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν από τον νομό Ημαθίας και συγκεκριμένα ο πρώτος από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας και ο δεύτερος από την ΑΕΠ.

Ο Μελικιώτης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα της ΑΕΚ και αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων με πολλές συμμετοχές, ενώ ο Φασίδης έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού στην Ξάνθη και αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων που μαζί με τον Κωτσόπουλο θα συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το Διεθνές τουρνουά “MEMORIAL LOBANOVSKI 2018” στην Ουκρανία.

Στις φωτ. οι δύο ποδοσφαιριστές με τον τότε επικεφαλή των τμημάτων υποδομής Βέροιας, Στέφανο Γαϊτάνο ο οποίος συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Μελικιώτη στην U17 αλλά και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, προπονητής του Βασίλη Φασίδη στην ΑΕΠ Βέροιας όταν μεταγράφηκε στη Ξάνθη.

Στην παρέα, ένας ακόμη παίκτης από τα τμήματα υποδομής της “Βασίλισσας”, ο Σοφοκλής Ράδης.

Στην φωτ. παρακάτω ο Παναγιώτης Παναγιωτούλας με τον γιο του Ιάσονα, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στο παιδικό τμήμα της ΑΕΠ.

Οι προπονητές της ΑΕΠ εύχονται σύντομα να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές και με υπομονή και επιμονή όλα θα έρθουν στο μέλλον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected