Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Από την Ελπίδα Σκουτάρεως στο…Europa League!

Ο Χρήστος Μίνγκας ξεκίνησε τη σεζόν στην Γ΄ Εθνική με την Ελπίδα Σκουτάρεως και ποιος να του έλεγε ότι στην ολοκλήρωση της θα έφτανε να πανηγυρίζει έξοδο στο Europa League! Κι όμως…

Όπως αναφέρει το serressport, o 34χρονος μεσοπιθετικός με καταγωγή από το Αργυρόκαστρο, αλλά περισσότερα από 15 χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, μετά την Ελπίδα και την αποχώρηση του στις αρχές Νοεμβρίου μετακόμισε για λίγο στον Ρόδο, ωστόσο από τον Ιανουάριο έγινε μέλος της Αλβανικής Λουφτετάρι, που έχει έδρα την πόλη στην οποία γεννήθηκε και με την οποία τελικά κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα πίσω από Σκεντερμπέου και Κουκέσι και μαζί ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League!

Ο Μίνγκας είχε 6 συμμετοχές και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα δίνοντας κάποιες λύσεις και πανηγυρίζοντας την επιτυχία της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε συμπαίκτες έναν ακόμη πρώην παίκτη του Πανσερραϊκού τον Βραζιλιάνο Μάρκο Αουρέλιο, τον Σκούρτη και τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο πρόεδρος της ομάδας με ενεργό ρόλο στην ελληνική μειονότητα είναι ο Γρηγόρης Τάβος, ενώ τεχνικός διευθυντής είναι ο Βαγγέλης Τσιάβος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected