Super League 1 - Μεταγραφές

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό!

Πήρε παίκτη από την ΑΕΚ, τώρα ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάρει παίκτη και από τον Παναθηναϊκό αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον 20χρονο στόπερ των «πρασίνων», Στέφανο Ευαγγέλου.

Σε πολλαπλά μεταγραφικά μέτωπα… παίζει μπάλα τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει το SDNA, οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρουν για την ενίσχυσή τους σε όλες τις γραμμές, με τις υποθέσεις των Σάνιν Πρίσιτς και Γιάννη Φετφατζίδη να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και να αναμένονται άμεσα εξελίξεις για αμφότερες, ενώ το ίδιο ισχύει και για την κάλυψη των κενών στην άμυνα. Παρότι ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι ο Νο1 στόχος για το κέντρο της άμυνας, οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ώρες έχουν προχωρήσει μια ακόμη υπόθεση παίκτη που είχαν καιρό στα υπ’ όψιν τους.

Πρόκειται για τον 20χρονο στόπερ του Παναθηναϊκού, Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης των «πρασίνων» και όλες οι πληροφορίες τον θέλουν να λέει άμεσα το «ναι» στους Πειραιώτες, υπογράφοντας όταν μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου. Πρόκειται φυσικά για μια κίνηση των «ερυθρόλευκων» με το βλέμμα στο μέλλον, λογικά με μια πολυετή συμφωνία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected