Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η μεγάλη ώρα του “Barok” Coffee-Bar έφτασε : Ρεάλ-Λίβερπουλ και τα…μυαλά στα κάγκελα!

Η μεγάλη ώρα έφτασε για το “Barok” Coffee-Bar, με τον αποψινό (21.45) τελικό του Champions League!

Μετά από αναμονή 11 μηνών ήρθε η στιγμή να… ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Champions League με στόχο το τρόπαιο και την καθολική αναγνώριση.

Πιθανώς οι δύο αποψινοί αντίπαλοι να είναι οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες τόσο από άποψη τίτλων, όσο και σε θέμα ιστορίας και brand name. Στο στάδιο «Ολιμπίισκι» του Κιέβου θα παραταχθούν 17 συνολικά κούπες με… τα μεγάλα αυτιά, σε ένα ματς που γεμίζει με αναμνήσεις και ιστορικά στιγμιότυπα.

Η τυπικά γηπεδούχος Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει κάτι ασύλληπτο για την σημερινή εποχή, να φτάσει τους 13 τίτλους και να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά τρεις σερί τίτλους Champions League μετά την… ίδια, στα τέλη της δεκαετίας του 1950 όταν η παρέα των Πούσκας, Ντι Στέφανο και Χέντο είχε «καπαρώσει» το τρόπαιο πέντε συνεχόμενες φορές.

Στον αντίποδα, η κορυφαία εκπρόσωπος του αγγλικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις Λίβερπουλ. Η αίγλη και το ένδοξο παρελθόν συνάντησαν την φετινή σεζόν μία «φρέσκια» ομάδα, άκρως εντυπωσιακή που θέλει να βάλει το πρώτο της τρόπαιο από το 2005 στον θεσμό, να φτάσει τα έξι συνολικά και να περάσει στην τρίτη θέση, πίσω από την Μίλαν των 7 Champions League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected