Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νικητές οι Texas Losers στο ματς της Παρασκευής (25/5)

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο “Άρης Γεωργιαδης” της Εληάς, οι Texas Losers επιβλήθηκαν με 56-44 των “nJOYers” και πέρασαν μόνοι πρώτοι στον Α Όμιλο.

Ένας Τσίπης από άλλο… πλανήτη έκανε άνω κάτω την άμυνα των αντιπάλων, σκοράροντας ασταμάτητα και αποτελώντας μόνιμη απειλή σε όλο το παιχνίδι. Ο Πύρκας για ένα ακόμα αγώνα ήταν ο κινητήριος μοχλός κάθε επίθεσης και έπαιξε εξαιρετική άμυνα και ο Χατζής ήταν ογκόλιθος στο ζωγραφιστό καθαρίζοντας πολλά ριμπάουντ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η αρμάδα του Κανελλίδη παρόλο που στην αρχή παρουσιάστηκε “παγωμένη” και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 12-0, ανέκαμψε γρήγορα και δήλωσε παρών. Ένας Κωτσάκης να τον πιεις στο ποτήρι έτρεχε ανελλιπώς, σκόραρε από μέση απόσταση και έδειχνε ασταμάτητος.

Ο αρχηγός γέμισε φάουλ τους αντίπαλους παίκτες, πήρε αρκετά σουτ, μάζεψε ριμπάουντ αλλά η αστοχία της ομάδας από την γραμμή των 6.75 δεν τους άφησε να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο.

Texas Losers – nJOYers  56-44

Texas Losers : Κόγιας, Πύρκας 11,Τσίπης 22, Μπιζέτας 5, Ντόβας 9 (1), Ζέρβας 5, Σπυριδωνίδης, Αθανασίου 9 (1), Χατζής 2, Νικολαΐδης, Μανούρας 3.

nJOYers : Αμιτζόγλου, Πουλτσίδης, Τσιγκογιάννης, Γκίνης 2, Μπουτζόλας, Λαφάρας 4, Μάρτος 6, Κανελλίδης 18 (1), Σουραντάνης, Κωτσάκης 24, Μουρατίδης, Κανελλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected