Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο χορός των “αστεριών” απόψε στο “Draw” Cafe!

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, τίθενται αντιμέτωπες σήμερα (21:45) στον αγωνιστικό χώρο του «Ολιμπίσκι», στην σπουδαιότερη… παράσταση του “Deaw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ!

Δυο ομάδες με… όνομα βαρύ σαν ιστορία, δυο τεράστια κλαμπ με υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο, αλλά και δυο αντίπαλοι οι οποίοι, στο πλαίσιο των παιχνιδιών που πάντοτε (φροντίζει να) παίζει η μοίρα, ενώνονται από έναν αριθμό. Το… όχι και τόσο τυχερό, 13.

Βλέπετε, οι μεν «μερένγκες» έχουν καταφέρει να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League 12 φορές στην… φανταχτερή ιστορία τους. Οι δε «κόκκινοι» είναι 13 χρόνια στο… περίμενε, από την τελευταία φορά που σήκωσαν την… κούπα με τα μεγάλα αυτιά!

Την προηγούμενη φορά που οι δυο αποψινοί αντίπαλοι… κονταροχτυπήθηκαν σε επίπεδο τελικού (σ.σ. Κυπέλλου Πρωταθλητριών, τότε) ήταν το… μακρινό 1981, με τη Λίβερπουλ να κερδίζει της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα του Άλαν Κένεντι, εννιά λεπτά πριν τη λήξη. Ποιος θα πανηγυρίζει, εκεί γύρω στις 11:40 σήμερα το βραδάκι; Υπομονή και θα το μάθουμε…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected