Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Τρέχει” τον προγραμματισμό, έκλεισαν και οι δύο πρώτοι!

Με διπλή προσθήκη, άνοιξε ο Θεσπρωτός τον… χορό των μεταγραφικών κινήσεων για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει το theball, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με εννέα ποδοσφαιριστές ο κιτρινόμαυρος σύλλογος προχώρησε και στις δυο πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις.

Πρόκειται για δυο πρώην παίκτες του Θεσπρωτού οι οποίοι την σεζόν που μας πέρασε φορούσαν την φανέλα του Αστέρα Παραποτάμου στην Γ΄Εθνική.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Πανταζή και Δημήτρη Σουλιώτη, και οι δύο μέλη της ομάδας που έφεραν τον Θεσπρωτό στη Γ΄Εθνική.

Ο 25χρονος αμυντικός μετά από ένα διάλειμμα δυο ετών στην ομάδα του Παραποτάμου επιστρέφει στην Ηγουμενίτσα και τον Θεσπρωτό, με τον οποίο την τριετία 2013-16 πραγματοποίησε 58 εμφανίσεις στην Γ΄Εθνική. Το 2017 μετά από μια γεμάτη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσπρωτίας με τον Αστέρα Παραποτάμου και την χρονιά που μόλις τελείωσε αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα σε 22 παιχνίδια (Γ΄ Εθνική και κύπελλο) συνολικά.

Ο Δημήτρης Σουλιώτης επιστρέφει στον Θεσπρωτό μετά από απουσία τριών ετών. Ο έμπειρος αμυντικός είχε πραγματοποιήσει την τελευταία του χρονιά στο λιμάνι, 14 συμμετοχές στην Γ΄Εθνική ενώ τη σεζόν που μας πέρασε ήταν από τα βασικά στελέχη του Αστέρα στην Γ΄Εθνική καθώς αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Το πλατανόφυλλο είναι πολύ κοντά και σε τρίτη μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι αύριο ενώ οι διοικούντες τον σύλλογο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected