Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Αγωνία για το μέλλον του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης!

Άκαρπη και οι δύο Γενικές Συνελεύσεις στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (26/5) παρουσιάστηκαν μόλις 8 μέλη και φίλοι της ομάδας!

Αυτή η εικόνα ήταν και η εκτίμηση πριν την πραγματοποίηση της Γ.Σ. αφού το κλίμα στον φίλαθλο κόσμο της Κρύας Βρύσης δεν είναι θετικό.

Όπως και να έχει πάντως, αυτή την στιγμή η ομάδα μένει ακέφαλη διοικητικά, αφού έχει λήξη η θητεία του απερχόμενου ΔΣ και πλέον όλα είναι ρευστά για το μέλλον του συλλόγου.

Οι συζητήσεις κατά την διάρκεια της αναμονής των λιγοστών παρευρισκόμενων στη Γ.Σ., περιστράφηκαν γύρω από την αποφυγή του ενδεχόμενου να μη συμμετέχει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, εφόσον δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους οικονομικούς παράγοντες της περιοχής.

Μοναδική προοπτική φαίνεται πλέον η δημιουργία ενός διοικητικού σχήματος με πρόσωπα που προέρχονται και από την Ακαδημία του Απόλλωνα και φυσικά αγωνιστικά να πλαισιωθεί η ομάδα από τα παιδιά της Ποντιακής Νεολαίας που ουσιαστικά αποτελούσαν φέτος την ομάδα Νέων, πραγματοποιώντας μάλιστα μία άκρως επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας,

Στη περίπτωση αυτή μπορεί να πλαισιωθεί η ομάδα και από παραμένοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ, όσοι φυσικά θελήσουν να συνεχίσουν και την νέα σεζόν στον Απόλλωνα.

Αυτή είναι και η μοναδική διαφαινόμενη προοπτική αυτήν την στιγμή, για ένα νέο ξεκίνημα του Απόλλωνα σε νέα βάση λειτουργίας και φιλοσοφίας, με καθαρά δικό του έμψυχο δυναμικό αλλά και ένα ισχυρότερο από κάθε άλλη χρονιά διοικητικό σχήμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected