Γ Εθνική / Τοπικά

Αήττητος κι…ωραίος ο Γηραιός!

Με την πιο ευχάριστη γεύση άφησε τον κόσμο του, αυτός ο σπουδαίος φετινός Ηρακλής, αποδεικνύοντας στο φινάλε της σεζόν – για μια ακόμη φορά – ότι η ποιότητα αυτής της ομάδας συνιστούσε τρανταχτή υπεραξία για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι «κυανόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τη νίκη και να επικρατήσουν με το άνετο και επιβλητικό 0-3 του γηπεδούχου Απόλλωνα στο Παραλίμνιο, διατηρώντας μέχρι τέλους το αήττητο στον όμιλο των μπαράζ ανόδου.

Επιτυχία στο σύνολο του εγχειρήματος για τον Γηραιό και στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς και χρόνος συμμετοχής σε παίκτες (εκ των οποίων και κάποιοι πιτσιρικάδες), οι οποίοι δεν ήταν βασικοί όλη τη χρονιά, δόθηκε και το νικηφόρο αποτέλεσμα ήρθε.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου : Σαββίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Μεταλλίδης, Κουλτσιάκης (64΄ Λαβιδάς), Ναλμπάντης (50΄ Φιλέντας), Τσομαχασβίλι

Ηρακλής : Γιούδας (74΄ Καρακώστας), Γιαννίτσης (80΄ Ευσταθιάδης), Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Πτηνόπουλος (67΄ Ανδρεάκος), Ρόβας, Μεντί (81΄ Κριτσιάνης), Κρυστάλλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected