Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Super League 1

Δημοσίευμα για εμπλοκή στην υπόθεση Κάιπερς!

Eκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ούγκο Κάιπερς θα τα έβρισκε με την ΑΕΚ και θα φορούσε τα «κιτρινόμαυρα,», σύμφωνα με το Sportime η υπόθεση φαίνεται ότι παίρνει εντελώς αντίθετη τροπή.

«Δεν πάω στην ΑΕΚ» είπε ο 21χρονος Βέλγος επιθετικος σε ΜΜΕ της πατρίδας του και συνέχισε επισημαίνοντας πως «η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου, τον Ζακ Λιχτενστέιν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη. Αλλωστε, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε».

Από τη μεριά του, ο ατζέντης του Κάιπερς δήλωσε:

«Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» είχε καταβάλει τα χρήματα στον Εργοτέλη για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη και ότι το μόνο που έμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ήταν να συμφωνήσει η πλευρά του 21χρονου. Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις δείχνουν να οδηγούν προς ναυάγιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected