Κατηγορίες
Football League

Έχασε την κατηγορία στο 90+2′! (photos)

Δεν κατάφερε να ανανεώσει την παρουσία της στην football league και για την νέα χρονιά η Αναγέννηση καθώς ηττήθηκε από τον Άρη στο ΔΑΚ με 0-1 και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Σπάρτης στην Κρήτη.

Παίκτες και 2.000 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ, έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι, μετά από μία χρονιά έντονων δυσκολιών, συνεχόμενων προβλημάτων και καταστάσεων που δημιούργησαν εντάσεις και αμφισβητήσεις.

Το χειρότερο όλων ήταν ότι η Αναγέννηση μέχρι το 92 ήταν αγκαλιά με την παραμονή και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, αλλά μία άτυχη στιγμή λίγο πριν το σφυριγμα της λήξης, καθόρισε την μοίρα της ομάδας για μια ολόκληρη χρονιά. Οι κιτρινόμαυροι της Καρδίτσας προσέχοντας την άμυνά τους και κλείνοντας χώρους κατάφεραν να μην απειληθούν ιδιαίτερα αλλά και δεν απείλησαν κιόλας, χωρίς αυτό να τους ενοχλεί.

Την ίδια ώρα ο Άρης, που δεν καιγόταν για βαθμούς, αλλά έπαιξε το παιχνίδι του, πανηγύρισε και τυπικά την άνοδό του στην super league, παρέα με τον κόσμο του που ταξίδεψε στην Καρδίτσα, διαψεύδοντας όσους πίστευαν ότι δεν τον ενδιαφέρει το ματς.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος (88′ Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης (58′ Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46′ Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης (84′ Χαντί), Μπαργκάν (63′ Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected