Αθλήματα

“Γλυκόπικρο” το φινάλε του ΠΑΟΚ στη σεζόν

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Δούκα στη Μίκρα στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς με 33-20, έκανε το 2-1 και κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα αφήνοντας στην 4η θέση τον Δούκα.

Πιο εύκολα από ότι θα περίμενε εξελίχθηκε το σημερινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Δούκας παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο και έτσι ο «δικέφαλος» έφτασε στην άνετη νίκη που του έδωσε την 3η θέση. Έτσι το τέλος βρήκε τον ΠΑΟΚ να παίρνει τουλάχιστον τα ελάχιστα από το πρωτάθλημα καθώς οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» είχαν μια πικρία από το γεγονός ότι δεν προκρίθηκαν στους τελικούς.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες ήταν χέρι-χέρι στο σκορ με ωραίες επιθετικές ενέργειες. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ωστόσο, ο ι λανθασμένες επιθετικές επιλογές του Δούκα σε συνδυασμό με τις αποκρούσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Κώστα Κοτανίδη έδωσαν την ευκαιρία στον «δικέφαλο» να «χτίσει» μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων. Στα θετικά του πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη και η εμφάνιση του νεαρού Γιάννη Καλόμοιρου που έδωσε λύσεις επιθετικά.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ έχοντας διαφορά ασφαλείας από το πρώτο μέρος, μπήκε πιο άνετος χωρίς όμως να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Δούκα. Ο Τσίλης που πέρασε και αυτός στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, «έκλεψε» αρκετές μπάλες και κυρίως με αιφνιδιασμούς «μεγάλωσε» ακόμη περισσότερο τη διαφορά. Ο Δούκας προσπάθησε, αλλά το κακό του πρόσωπο τον επισκίασε και στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να πετά «λευκή πετσέτα».

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 33-20

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-3, 5-4, 9-4, 11-6, 12-8 (ημχ.) 15-9, 17-10, 22-11, 25-12, 31-26, 33-20

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 2, Τσίλης 7, Νικολαΐδης, Κοκώνης 7, Πόουλσεν, Αποστόλου 2, Πετρίδης 3, Καλόμοιρος 6, Μαστορογιάνης 3, Πέγιοβιτς 1, Κέζιτς, Κυπραίος, Βεσελίνοβιτς, Κοτανίδης 1.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κώστας Μπούνας): Μίτροβιτς 1, Κεδέρης 1, Αραπακόπουλος 4, Μωραΐτης 5, Τόμπρος, Παπαπούλιος 2, Γκέρτσος, Νομικός, Μπραουδάκης, Αποστολίδης, Μπάρμπας, Ντούνης, Μπάγιος 2, Ζιβούλοβιτς 2, Τζανιδάκης 3, Νταρσουλάντ.

Διαιτητές: Κατσίκης-Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 1/2-/0/1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected