Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο “διπλό” του Αστέρα Αμαλιάδας και τα βλέμματα στην ΕΠΟ!

Εντυπωσιακός και ψυχωμένος ο Αστέρας Αμαλιάδας, ολοκλήρωσε τη μεγάλη αγωνιστική αντεπίθεση του (από την πρόσληψη του Γκάτζιου κι έπειτα) και με μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Εθνικό, αναδείχτηκε δεύτερος στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου.

Ωστόσο, την τελική απόφαση για την προνομιούχο δεύτερη θέση, θα την πάρει η ΕΠΟ καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο, που έχει οριστεί για την Πέμπτη 31/5.

Εκ των πραγμάτων, η τελική θέση των ομάδων θα κριθεί μετά και την απόφαση αυτή και σε τελεσίδικο βαθμό, όταν ακολουθήσει η δεδομένη σε τέτοιες περιπτώσεις προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

Εθνικός: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Βενέτης (71′ Ρομάνο), Μισέλ (76′ Τεγούσης), Δωματάς, Κατίδης (64′ λ.τρ. Κωνσταντίνου), Κατσικοκέρης, Μάναλης (57′ Γκέσιος), Παυλάκης

Αστέρας Αμαλιάδας: Τσάμης, Μπουντόπουλος (62′ Αντωνόπουλος – 77′ λ.τρ. Μπουζούρας), Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Ν’Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (90+3′ Μαρουκάκης), Κέρι, Μηνάς (90+6′ Μπουτσικάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected