Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει ο Αποστολίδης στη Νεοκαισάρεια!

Με την εμπειρία και την κλάση του Κώστα Αποστολίδη θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, στην επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το katerinisport, ο πολύπειρος μεσοαμυντικός συμφώνησε με τους διοικούντες την ομάδα της Πιερίας να ανανεωθεί η επιτυχημένη συνεργασία των δυο πλευρών η οποία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Αποστολίδης είναι γνωστός πολλά χρόνια στους φιλάθλους της Πιερίας καθώς «συστήθηκε» φορώντας τη φανέλα του Πιερικού (σε δυο θητείες) ενώ έπαιξε ακόμη και στον Αιγινιακό αλλά και σε Πύδνα Κίτρους, ΓΑΣ Σβορώνου και ΑΕ Ποσειδών Πόρων-Πλαταμώνα-Παντελεήμονα, πριν μεταπηδήσει στον Αχιλλέα πέρυσι. Πέρα από τις ομάδες της Πιερίας, ο 40χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕ Αμπελοκήπων, Άρη, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Αιγάλεω, Νάουσα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κοζάνη, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Αχαϊκή, Πολύκαστρο, ΠΑΟΔ, Αναγέννηση Επανομής, Καλλονή και Αιολικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Αποστολίδη. Ο Κώστας Αποστολίδης, ποδοσφαιριστής με σημαντική διαδρομή στο χώρο αλλά και ήθος, είχε σημαντική συνεισφορά στην επιστροφή της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected