Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Πρόκριση στον τελικό για τον εντυπωσιακό ΟΦ Ιεράπετρας!

Μεγάλες στιγμές ζει φέτος ο ΟΦ Ιεράπετρας, που με τη νίκη του σήμερα κόντρα στον Παναρκαδικό, εξασφάλισε τη θέση του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας!

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 23′, όταν ο Κορέτα πλάσαρε το Χότζιτς για να κάνει το 1-0.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στον ΟΦΙ.

Με τη σέντρα λίγο έλειψε να μειώσει ο Παναρκαδικός, αλλά το σουτ του Μπαξεβάνου από το κέντρο του γηπέδου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναρκαδικός θέλησε να πιέσει ψηλά, με τον Αντωνόπουλο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο και το Γιουκούδη, όμως οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ με το Μούτσα, καθιστώντας το υπόλοιπο του αγώνα τυπική διαδικασία.

Στις καθυστερήσεις, ο Γιουκούδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας : Πρίφτης, Παγιάκης, Καταγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης (75′ Πυθαρούλης), Πετάσης, Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιάτα, Παπαδόπουλος, Κορέτας

Παναρκαδικός : Χότζιτς, Τσέκος (59′ Καπετανάκης), Μπούτας (75′ Μπουλούγαρης), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Λυμπερόπουλος, Νάτσης (53′ Γιουκούδης), Καδάς, Συρεγγέλας (63′ Τσιώλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected