Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Συγκλονιστικές φωτογραφίες στην Αίγυπτο, ένα ολόκληρο έθνος προσεύχεται για τον Σαλάχ!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πάγωσαν βλέποντας χθες βράδυ τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει απ’ τους πόνους.

Μαζί τους πάγωσε και ένα ολόκληρο έθνος. Η Αίγυπτος βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας, η πρόκρισή της είχε συγκλονίσει όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον τρόπο που ήρθε και οι ελπίδες της για κάτι καλό στηρίζονται στον άσο της Λίβερπουλ. Όμως πλέον, ο Σαλάχ δεν είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται εκεί.

Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού τελικού, οι πρώτες εκτιμήσεις δεν ήταν καλές. Ο Σαλάχ δεν εμφάνιζε πολλές πιθανότητες να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω της εξάρθρωσης ώμου που είχε υποστεί.

Σήμερα τα πράγματα μοιάζουν πιο αισιόδοξα.

Ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της χώρας, Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ δήλωσε:

«Η διάγνωση είναι μία κάκωση στους συνδέσμους του ώμου. Δύο εβδομάδες είναι η αναμενόμενη διάρκεια της θεραπείας, θεού θέλοντος.

Το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επαφή με αυτό της εθνικής Αιγύπτου και θα τους στείλει τις ακτινογραφίες, συμφωνώντας για τη μέθοδο της θεραπείας.

Συμφωνήθηκε ότι ο Σαλάχ θα παραμείνει στο Λίβερπουλ για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία κι αποκατάσταση και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην αποστολή της Αιγύπτου στην Ιταλία.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θεού θέλοντος, θα είναι στην αποστολή της Αιγύπτου για το Μουντιάλ, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες μετά τον τελικό.

Η πίστη, η αποφασιστικότητα κι ο πατριωτισμός του Μοχάμεντ, θα τον βοηθήσουν να περάσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο.»

Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης της Λίβερπουλ θα βρίσκεται στην τελική αποστολή της Αιγύπτου, η οποία θα ανακοινωθεί στις 4 Ιουνίου, αλλά και στην προετοιμασία της ομάδας. Ωστόσο η αγωνία στην Αίγυπτο παραμένει στα… κόκκινα.

Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε με τρόπο ανατριχιαστικό την αγωνία των συμπατριωτών του Σαλάχ.

Δείτε φωτογραφίες στο pagenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected