Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Morfis Wood και Oklaχώμα τις νίκες το προηγούμενο διήμερο

Με ένα βραδινό παιχνίδι στο οποίο οι “Morfis Wood” έκαναν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους αυτή την φορά επί των “Basket Gurus”, συνεχίστηκε την Τρίτη 29/5 το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Μετά την πρώτη περίοδο που παρουσιάστηκε “παγωμένη”, η ομάδα του Μόρφη ανέβασε στροφές και με έναν καταπληκτικό Πάντσιο που σκόραρε ανελλιπώς, πήραν τα ηνία του αγώνα. Μόλις μπήκε στην εξίσωση και ο Τσακίρης, ο οποίος… αλώνισε στο ζωγραφιστό μαζί με τον συνήθη ύποπτο Τσαλιγόπουλο, τότε ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες των αντιπάλων.

Χαμόγελα με κέφι και χαρά για ένα ακόμα παιχνίδι από την ομάδα του Κυβεντίδη, που παρά την ήττα έδειξαν πως διασκεδάζουν το τουρνουά όπως πρέπει να πράττει ο καθένας! Ο Μπιζέτας προσπάθησε μέσα στις δύο ρακέτες, ο Χωματάς έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα και μαζί με τον Τζιούρτζια πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Morfis Wood – Basket Gurus  59-27

Morfis Wood : Καλαϊτζής Ν. 2, Πάντσιος 11, Τσαλιγόπουλος 12, Τσακίρης 12, Καλαϊτζης Μ., Μόρφης 9, Χατζηκώστας 3, Μαρκοβίτης.

Basket Gurus : Τσιγάρας 3, Πολυμένης, Κυριακίδης 2, Αλεξίου, Σαλαμάνης, Μπιζέτας 4, Τζούρτζιας 8, Χωματάς 3 (1), Παυλίδης, Πέτκελης 4, Κυβεντίδης 2, Δέλλιος 3 (1).

Βραδινό το παιχνίδι και την Τετάρτη 30/5, που δικαίωσε όσους έδωσαν το παρών στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς. Ένα ακόμη δυνατό ντέρμπι του Α Ομίλου, το οποίο βρήκε νικητές τους Oklaχώμα κόντρα στους Φούφουτους με σκορ 56-51.

Δυναμικά μπήκε στον αγώνα η ομάδα του Μπεκιαρίδη, διατηρώντας μια μικρή διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο. Η απάντηση ήταν άμεση όμως από τους “Φούφουτους”, που γύρισαν το ματς και προηγήθηκαν στο ημίχρονο. Κάπου εκεί πήραν τα… όπλα τους οι Παπανικολάου και Κυριαζόπουλος, εκτελώντας τόσο από μέση απόσταση όσο και έξω από τα 6.75. Οι Τσιριμπάκας και Στεφανάκης ακόμα κατεβάζουν ριμπάουντ και κοψίματα και ο Τούφας σκόραρε σε κρίσιμα σημεία φέρνοντας την νίκη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Άλλο ένα δυνατό παιχνίδι για την αρμάδα του Μωυσιάδη που είχε σε μεγάλα κέφια τον συνήθη ύποπτο Παπαδόπουλο που ήταν μια ομάδα μόνος του σε άμυνα και επίθεση. Ο Νικολόπουλος σκόραρε όσο μπορούσε παρά την ασφυκτική άμυνα, ο Σαράφης εκτέλεσε από μακριά και ο Μιχαηλίδης πάλεψε με τα θηρία στο ζωγραφιστό, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό.

Φούφουτος – Oklaχώμα  51-56

Φούφουτος : Παπαδόπουλος 23 (1), Αμοιρίδης 2, Νικολόπουλος 10, Σαράφης 9 (1), Καλατζόπουλος, Τσαμήτρος, Στεργιόπουλος, Μωϋσιάδης, Μιχαηλίδης 3, Λαζάρου 4.

Oklaχώμα : Κωτιάδης 3, Παπανικολάου 18 (3), Κυριαζοπουλος 17 (1), Κούλης 2, Ανδρεόπουλος, Στεφανάκης, Μπιτέρνας, Πιτούλιας, Τούφας 6, Μπεκιαρίδης 6, Τσιριμπάκας 4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected