Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τεχνικό δίδυμο-έκπληξη στον Κεραυνό Επισκοπής!

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Επισκοπής, που λίγες μέρες μετά την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην πρόσληψη προπονητικού δίδυμου-έκπληξη!

Ο λόγος για τους Κώστα Τουμαρά και Ζαχαρία Ορδουλίδη, οι οποίοι παίρνουν τα ηνία από τους Γόλη Ιωαννίδη και Χρήστο Πασχάλη, οι οποίοι διετέλεσαν στον πάγκο τη σεζόν που τελείωσε.

Για τον πρώτο δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς έχει συνδέσει το όνομα του με σπουδαίες χρονιές στον Κεραυνό Επισκοπής, στον οποίο επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στα οποία αγωνίστηκε στη γειτονική ΑΕ Χαρίεσσας.

Κι αν για τον 36χρονο (18/03/1982) πρώην ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και του Αχιλλέα Νάουσας είναι το πρώτο προπονητικό εγχείρημα, για τον απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ, Ζάχο Ορδουλίδη όμως δεν είναι η πρώτη φορά καθώς ο 25χρονος (28/11/1992) αμυντικός των “κοκκινόμαυρων” είναι εν δυνάμει προπονητής της Ακαδημίας του Κεραυνού Επισκοπής.

Μάλιστα, θα αναλάβει και χρέη γυμναστή στην ομάδα, που ξεκινά με διαφορετική φιλοσοφία τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, δίνοντας τα ηνία σε νέα πρόσωπα, αρκετά φιλόδοξα όμως που θέλουν να κάνουν καριέρα στον χώρο της προπονητικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected