Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Τα…κλειδιά στον Τάσο Χουρσουζίδη!

Μια νέα πρόκληση στην καριέρα του Τάσου Χουρσουζίδη!

Ο 30χρονος προπονητής, κάτοχος σύντομα του διπλώματος UEFA A, θεωρείται από τους ανερχόμενους στον χώρο του και παρά το γεγονός πως δεν έχει εργαστεί στον πάγκο ομάδας της Α Ερασιτεχνικής, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του τα προηγούμενα χρόνια.

Λάτρης του μοντέρνου ποδοσφαίρου και γνώστης της λειτουργίας μιας ομάδας σε όλες τις βαθμίδες (προπονητής άλλωστε των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Αλεξάνδρειας) έχει υπάρξει στο παρελθόν τόσο στον πάγκο της ανδρικής ομάδας από το Νησί όσο και στο τεχνικό τιμ της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα :

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον προπονητή Τάσο χουρσουζίδη, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την σεζόν 2018/19.

Ο  Τάσος Χουρσουζίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ φέτος ολοκληρώθηκε ο κύκλος μαθημάτων για την απόκτηση διπλώματος UEFA A. Πρόκειται για μια επιλογή που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην προσεχή κούρσα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Τάσος Χουρσουζίδης ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα την χρονιά 2007-08 και ήταν συμπαίκτης των μελών του σημερινού Δ.Σ

Τάσο σου ευχόμαστε να πετύχεις όλους τους στόχους, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected