Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ιράν κατά Ελλάδας για τη ματαίωση του φιλικού!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο Ιράν σχετικά με το φιλικό με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το προσεχές Σάββατο, αλλά τελικά δεν θα γίνει λόγω της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές στην Ανδριανούπολη.

Όπως μεταδίδει το Πρακτορείο Ειδήσεων IRNA, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας αναμένεται να προσφύγει και στη FIFΑ, ενω ανακοινώνει ότι διακόπτει τις ποδοσφαιρικές σχέσεις με την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ιρανικής Ομοσπονδίας:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας.

Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί.

Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέχρι να εξετάσει η FIFA την έκθεσή μας».

Σημειώνεται ότι μετά την απόφαση της Ελλάδας να μην αγωνιστεί στο φιλικό, έγινε προσπάθεια από το Ιράν να παίξει με το Κόσοβο, αλλά και αυτό το παιχνίδι τελικά ματαιώθηκε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected