Κατηγορίες
Football League

Πρόταση από την Αφρική για τον Άγγελο Διγκόζη!

Ο Άγγελος Διγκόζης επιβεβαίωσε ότι έχει στα χέρια του πρόταση από το Μπενίν και ότι έχει συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος. “Θα πάω από κοντά και θα δούμε” δήλωσε ο 44χρονος προπονητής.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Άγγελος Διγκόζης έχει πρόταση από ομάδα του Μπενίν, την AS Dragons FC de l’Ouémé. Ο 44χρονος προπονητής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και επιβεβαίωσε όχι μόνο την πρόταση, αλλά έκανε λόγο για συμφωνία με τον σύλλογο της Δυτικής Αφρικής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Το σκέφτομαι. Είναι μια μεγάλη απόφαση. Είναι Δυτική Αφρική στο Μπενίν σε μια ομάδα ιστορική με 12 πρωταθλήματα. Οι άνθρωποι στείλανε τα συμβόλαια. Υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και απομένει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να κάνω ένα ταξίδι εκεί και εφόσον ικανοποιηθώ από την όλη κατάσταση εκεί, τότε θα συμφωνήσουμε. Είναι μια μεγάλη απόφαση και τα χρήματα είναι ικανοποιητικά αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Σκέφτομαι ότι θα κάνω μια νέα προσπάθεια και θα γνωρίσω κάτι διαφορετικό. Οι οικονομικές απολαβές είναι αρκετά καλές και το σκέφτομαι. Είμαι θετικός στο να πάω εκεί. Δεν υπάρχει εγκληματικότητα, το έχω ψάξει. Υπάρχουν πολλοί πλούσιοι, αλλά και πολλοί φτωχοί. Θα πάω από κοντά και θα δούμε”.

Ο Διγκόζης δούλεψε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Δόξα Δράμας, στη Football League. Παλαιότερα έχει περάσει από τον πάγκο των Τηλυκράτη Λευκάδας, Παναχαϊκής, Τυρνάβου, Τρικάλων, Αιγινιακού, Κέρκυρας και Καβάλας.

Ως παίκτης αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άρη, Ιωνικό, ΑΕΛ, Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου και Οικονόμο Τσαριτσάνης. Στην αφρικανική Ήπειρο έχουν δουλέψει και άλλοι Έλληνες προπονητής, όπως ο Λεωνίδας Μπίλης (Γκάνα), αλλά και ο Πέτρος Κούκουρας, ο οποίος αυτή την περίοδο κοουτσάρει την Pacific Heroes της Γκάνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected