Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Αετοί Βέροιας : “Επιστέγασμα της φετινής προσπάθειας η σημερινή απονομή του πρωταθλήματος!”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κλειστό Γήπεδο της Μελίκης, η απονομή του πρωταθλήματος της Β ΕΚΑΣΚΕΜ για τους Αετούς Βέροιας.

Στα πλαίσια του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον επίσης πρωταθλητή ΓΑΣ, οι “ασπρόμαυροι” παρέλαβαν το κύπελλο αλλά και τα μετάλλια που αντιστοιχούσαν στην πρώτη θέση της κατηγορίας.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους παίκτες για τη φετινή προσπάθεια και ενημερώνει παράλληλα πως από αύριο ξεκινά ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αναλυτικά :

“Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς και η εξαιρετική ομολογουμένως πορεία των Αετών Βέροιας, επισφραγίστηκαν σήμερα με την απονομή του πρωταθλήματος από την ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η διοίκηση της ομάδας συγχαίρει τον προπονητή Ντάνη Τυριακίδη και όλους τους αθλητές που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για τη φετινή επιτυχία και τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση και ένα όμορφο καλοκαίρι!

Από αύριο ξεκινά ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, που θα βρει τους Αετούς στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ, ενώ ήδη έχουμε βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία τμημάτων υποδομής, που θα αποτελέσουν στο μέλλον το υποστύλωμα του συλλόγου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected