Basket

Τρία ματς το Σάββατο για το “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018”

Με τρία παιχνίδια συνεχίστηκε το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι και μεγάλο ντέρμπι του Α Ομίλου, οι Oklaχώμα υποχρέωσαν τους Texas Losers στην πρώτη τους ήττα για φέτος με σκορ 46-42.

Στον απόηχο της βροχής. έλαβε χώρα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την λαβωμένη από τραυματισμούς ομάδα του Μπεκιαρίδη να παίρνει στο τέλος την νίκη σε ένα επεισοδιακό τέλος. Δυο σημαντικά καλάθια του Τούφα σε ισάριθμες επιθέσεις στα τελευταία λεπτά, ένας καταπληκτικός Μπιτέρνας στο πρώτο του παιχνίδι για φέτος και οι Τσιριμπάκας και Ανδρεόπουλος, έδωσαν άπειρες μάχες στο ζωγραφιστό για να επέλθει η νίκη.

Μεγάλες μάχες από την ομάδα του Μπιζέτα, αλλά δεν τα κατάφερε. Σταθερή αξία ο Τσίπης στο καλύτερο του παιχνίδι για φέτος, πυραυλοκίνητος ο Πύρκας που θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό αλλά δεν ήταν αρκετοί για να “κλέψουν” την νίκη.

Texas Losers – Oklaχώμα  42-46

Texas Losers : Πύρκας 12, Κόγιας, Τσίπης 15, Μπιζέτας 6, Ντόβας, Ζέρβας 3, Σπυριδωνίδης, Χατζής 4, Μανούρας 2.

Oklaχώμα  : Κωτιάδης 3, Τούφας 17 (1), Παπανικολάου 15 (1), Τσιριμπάκας 2, Ανδρεόπουλος 1, Μπιτέρνας 8.

Στο δεύτερο παιχνίδι, οι Βέροια23 έκαναν την πρώτη τους νίκη για φέτος με αντιπάλους τους “Αβάνα”, με φόντο μια θέση στην τετράδα.

Ένας Τζανέτος να τον… πιεις στο ποτήρι, ένας Τζιμογιάννης που σκόραρε από παντού αλλά και ο Τρομπούκης, Μπαλτζής που κέρδισαν τις μάχες στη ρακέτα. “Κλειδί” του αγώνα ο εκτελεστής Αβραάμ, που είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του τουρνουά αλλά και ταυτόχρονα ο πιο γρήγορος!

Με τους Μυτιλέκα και Μποροδήμο σε μεγάλα κέφια, οι “Κουβανοί” του Κοντοκώστα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Ο Καρανάσιος σταθερή αξία κάτω από το καλάθι, ο Αργυρόπουλος μοίρασε ασίστ και πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αλλάξουν την ροή του αγώνα.

Βέροια23 – Αβάνα  53-43

Βέροια23 : Αβραάμ 4, Μιχαηλίδης 6, Τρομπούκης 6, Ηλιάδης, Λαμπρής 7 (1), Μπαλτζής 8, Βασιλόπουλος 2, Τζημογιάννης 13, Τζανέτος 7 (1).

Αβάνα : Παπαοικονόμου 4, Μυτιλέκας 11 (1), Καρανάσιος 6, Μόσχου 4, Μποροδήμος 11, Καραΐνδρος, Σιδηρόπουλος 2, Αργυρόπουλος 5 (1).

Στο βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου, τα “Παρτάλια” επικράτησαν της αξιόμαχης “Θύελλας” με σκορ 67-45.

Ο Δούμας “βομβάρδιζε” από μακριά, οι Εμμανουηλίδης και Κωστογλίδης δεν έχασαν σουτ από μέση απόσταση και ο Παππάς με τον Τσακίρη κέρδισαν τις μάχες στην ρακέτα.

Πολύ δυνατό παιχνίδι από τη “Θύελλα”, που κοίταξε στα μάτια τους πολλάκις πρωταθλητές και προσπάθησε για το καλύτερο. Ο Πιπερίδης ήταν καταπληκτικός, ο Μόνας σταθερή αξία για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Βαρβέρης εκτέλεσε από τα 6.75 και ο Γκοντόπουλος ακόμα τρέχει στον αιφνιδιασμό!

Παρτάλια – Θύελλα  67-45

Παρτάλια : Κωστογλίδης 8, Μπερσός 6, Γεωργόπουλος 5, Παππάς 9, Γκιλιόπουλος 4, Ντούμας 11 (1), Τσακίρης 12, Εμμανουηλίδης 12 (1).

Θύελλα : Πιπερίδης 14, Κονδώνης 2, Γκοντόπουλος 5 (1), Πεχλιβανίδης 3, Χατζηπαυλίδης, Ζαλώνης, Μόνας 10, Μουρατίδης 2, Βαρβέρης 9 (1), Τσέγκος, Μπουζίκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected