Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άγγελος Ραμιώτης για βοηθός στο Παλαιοχώρι!

Ένα πρόσωπο που είναι κοινά αποδεκτό στο Παλαιοχώρι και με ξεχωριστή παρουσία στα γήπεδα της Χαλκιδικής, είναι από σήμερα στο τεχνικό τιμ του τοπικού Άρη.

Ο 31χρονος (01/01/1986) με καταγωγή από την Ολυμπιάδα, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην τοπική Αναγέννηση και μάλιστα σε ηλικία μόλις 14 ετών

Σύμφωνα με το strymonikostoday, πέτυχε συνολικά 148 γκολ με τη φανέλα της γενέτειρας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Τον Σεπτέμβριο του 2008 μετακόμισε στον Αετό Βαρβάρας όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια με συνολικά 174 γκολ και ένα πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

Τις περιόδους 2013-2014 και 2014-2015 έπαιξε στο γειτονικό Στρατώνι όπου πέτυχε άλλα 70 περίπου τέρματα και μέχρι πρόσφατα φόρεσε τη φανέλα του Άρη Παλαιοχωρίου, όπου…πλήγωσε επίσης τα αντίπαλα δίχτυα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Άρης Παλαιοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ως βοηθό προπονητή του κ. Παντζιαρά τον Άγγελο Ραμιώτη, έναν άνθρωπο πρότυπο για τον αθλητισμό της Χαλκιδικής που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στην ομάδα μας και της χάρισε μόνον χαρές .

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο του πόστο και μόνον επιτυχίες στην καριέρα του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected