Κατηγορίες
Basket

Γέμισε χαμόγελα και φωνές το Κλειστό της Μελίκης, με τις απονομές σε ΓΑΣ, Αετούς Βέροιας και Πιερικό Αρχέλαο! (photos+vid)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τρεις ομάδες, που διέπρεψαν με την παρουσία τους στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο ΓΑΣ Μελίκης, με το εντυπωσιακό 34-0 στις νίκες, κατέκτησε το νταμπλ και ταυτόχρονα κέρδισε την άνοδο του στη Γ Εθνική, εκεί όπου θα αγωνιστεί έπειτα από απουσία ενός χρόνου. Η ομάδα του Ιορδάνη Ασλανίδη παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο και δίκαια έφτασε στην κορυφή.

Το ίδιο ισχύει και για τους Αετούς Βέροιας, που ολοκλήρωσαν τη σεζόν αήττητοι στη Β ΕΚΑΣΚΕΜ (26-0) και μάλιστα την πρώτη τους χρονιά ως σύλλογος! Το συγκρότημα του Ντάνη Τυριακίδη έδειξε αξιοζήλευτη συνέπεια και κατάφερε να πετύχει την άνοδο που σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο στόχος όταν ξεκινούσε η προσπάθεια το προηγούμενο καλοκαίρι.

Εντυπωσιακή σεζόν η φετινή τόσο για τις Νεάνιδες όσο και τις Κορασίδες του Πιερικού Αρχέλαου, που απέδειξαν πως στο γυναικείο μπάσκετ αποτελούν το brand όνομα της ομοσπονδίας. Τα κορίτσια το χάρηκαν με την ψυχή τους και μάλιστα τραγούδησαν συνθήματα γύρω από το Κύπελλο!

δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις απονομές :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected