Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νίκη με buzzer beater για τους “nJOYers “, ροζ φύλλο για για τον “Φούφουτο”

Παιχνίδια που ανέβασαν την αδρεναλίνη στο μεγαλύτερο σημείο σήμερα Κυριακή!

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι nJOYers επικράτησαν με 47-45 των  “Morfis Wood” χάρη σε εύστοχο τρίποντο Μάρτου δύο δευτερόλεπτα πριν την τελευταία κόρνα!

Πολύ όμορφο παιχνίδι από την ομάδα του Μόρφη, με τον αρχηγό σε μεγάλα κέφια έξω από τα 6.75, τον Μαρκοβίτη να τρέχει πάνω κάτω και τους Τσαλιγόπουλο και Τσακίρη να κερδίζουν τις μάχες στο ζωγραφιστό και να είναι έτοιμοι να κλέψουν στο τέλος την νίκη με δυο εύστοχες βολές του πρώτου, όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο!

Με τον Κανελλίδη να απαντάει στην ευστοχία των αντιπάλων με τρίποντες βόμβες και τον Κωτσάκη να είναι σε όλες τις φάσεις του αγώνα, είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια.

Με 1,9 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα και ευρισκόμενοι με ένα πόντο πίσω στο σκορ, οι nJOYers περίμεναν ένα θαύμα. Η μελέτη όμως που είχε κάνει ο… μηχανικός της ομάδας Μάρτος είχε προβλέψει δικό του εύστοχο τρίποντο από τα 8 μέτρα και κατάκτηση του ροζ φύλλου όπερ και εγένετο!

Morfis Wood – nJOYers  45-47

Morfis Wood : Πάντσιος, Τσαλιγόπουλος 9, Τσακίρης 9, Καλαϊτζης Μ., Μορφής 11 (3), Μαρκοβίτης 15, Χατζηκώστας 1.

nJOYers : Τσιγκογιάννης 2, Γκίνης 2, Μπουτζόλας, Λαφάρας, Μάρτος 6 (1), Κανελλίδης 17 (3), Σουραντάνης, Κωτσάκης 20, Μουρατίδης

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι οι “Φούφουτος” δήλωσαν παρών ξανά μετά από καιρό, επικρατώντας των “Dalton’s” με σκορ 62-57.

Δυνατό παιχνίδι με τους “Φούφουτος” να έχουν πολλές λύσεις και να επιστρέφουν στις νίκες, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Νικολόπουλος σκόραρε αφειδώς για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Αμοιρίδης δεν έχασε σουτ και ο Μιχαηλίδης πέτυχε εύκολους πόντους στο ζωγραφιστό.Έκπληξη του αγώνα ο Λαζάρου που σκόραρε όταν έκαιγε η μπάλα.

Νωθρό ξεκίνημα για τους… καταζητούμενους του Καραθανάση, που έχασαν εύκολα καλάθια και φάνηκαν αποπροσανατολισμένοι στην άμυνα. Ο Σιστάκος σταθερή αξία πυροβολούσε από μακριά, ο Σιάσιος ταχύτατος και ο Καραγιαννόπουλος σκόραρε μέσα στην ρακέτα.

Φούφοτος – Daltons  62-57

Φούφουτος : Λαζάρου 4, Μιχαηλίδης 8, Μωϋσιάδης 3 (1), Καλαντζόπουλος, Σαράφης 8 (1), Αμοιρίδης 14 (1), Νικολοπουλος 25 (4).

Daltons : Σιστάκος 22 (2), Πετρόπουλος 1, Καραθανάσης 4, Σιάσιος 17 (1), Αχτσής, Καραγιαννόπουλος 10, Ιωαννίδης 3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected