Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Επικράτησαν τα φαβορί στα ματς της Δευτέρας

Με δυο παιχνίδια συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στο τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Texas Losers “ξέσπασαν” στους Gurus με σκορ 74-36 φτάνοντας τις 4 νίκες. Μετά την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι, η oμάδα του Μπιζέτα επέστρεψε στις επιτυχίες, με τον αρχηγό να θυμίζει τις περσινές καλές εμφανίσεις του, “βομβαρδίζοντας” από τα 6.75. Από κοντά ο Πύρκας, που επιβεβαίωσε την φετινή τρομερή του κατάσταση και ο Ντόβας που ήταν ασταμάτητος σκοράροντας από παντού.

Δεν άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων οι παίκτες του Κυβεντίδη, δεν πτοήθηκαν όμως και επιδόθηκαν σε… ηλιοθεραπεία! Ο έτερος Μπιζέτας του αγώνα πάλεψε μέσα στην ρακέτα, ο Τζούρτζιας προσπάθησε να βοηθήσει στο σκοράρισμα και οι Αλεξίου με τον Δέλλιο πάλεψαν την άμυνα, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους αντιπάλους.

Texas Losers – Basket Gurus  74-36

Texas Losers : Πύρκας 14, Τσίπης 13, Μπιζέτας 17 (2), Ντόβας 16 (2), Ζέρβας 5, Σπυριδωνίδης 2, Χατζής 2, Μανούρας 5 (1).
Basket Gurus : Τσιγάρας 8, Δέλλιος 3 (1), Πολυμένης, Αλεξίου 4, Σαλαμάνης, Μπιζέτας 9, Τζούρτζιας 8 (1), Χωματάς, Παυλίδης 2, Κυβεντίδης 2.

Στο δεύτερο παιχνίδι της Δευτέρας, οι Μορφές επικράτησαν των Αβάνα με 54-44. Δύσκολο ωστόσο βράδυ για τους νικητές καθώς οι αντίπαλοι τους αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι.

Ο Τζιουμάκης ήταν το “Α και το Ω” στην επίθεση, ο Χριστοφορίδης “λίρα εκατό” και ο Σκουμπόπουλος σκόραρε από μέση απόσταση με τους Τριγώνη και Παπαστεργίου “καθάρισαν” τα ριμπάουντ.

Προσπάθησαν οι αξιόμαχοι “Αβάνα” αλλά δεν τα κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο των αντιπάλων. “Πολυβόλο” ο Μυτιλέκας για πολλοστή φορά, οι Αργυρόπουλος και Παπαοικονόμου εκτελούσαν από τα 6.75 και ένας σούπερ Σιδηρόπουλος με άξιο συμπαραστάτη τον Καρανάσιο, πάλεψαν στην ρακέτα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Αβάνα – Μορφές 44-54

Αβάνα : Παπαοικονόμου 5, Μυτιλέκας 14 (1), Καρανάσιος 6, Κοντοκώστας, Μόσχου 2, Μποροδήμος 2, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 8, Αργυρόπουλος 7 (1).
Μορφές : Χριστοφορίδης 8, Κολιός 2, Σκουμπόπουλος 8, Τζιουμάκης 19, Χριστοδουλίδης 2, Μαυρόπουλος, Τσιούντας 2, Τριγώνης 6, Παπαστεργίου 2, Ανδρέου 5,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected