Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η παραμονή Τσίλκου στον ΑΣ Γιαννακοχωρίου και η πρώτη ηχηρή μεταγραφή!

Χωρίς χρονοτριβή ο προγραμματισμός του ΑΣ Γιαννακοχωρίου ενόψει της νέας σεζόν στη Β Ερασιτεχνική.

Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη (γνωστός σε όλους ως Mex) και τη σύσταση του νέου ΔΣ, τέθηκε επί τάπητος το θέμα προπονητή αλλά και των μεταγραφών που είναι απαραίτητες για μια κατηγορία όπως η νέα Β ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά από απόφαση του ΔΣ λοιπόν, ο Στέργιος Τσίλκος παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, την οποία οδήγησε πέρσι στην άνοδο και γενικά έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τη συνέπεια και την εργατικότητα του.

Εντυπωσιακή είναι ωστόσο και η πρώτη προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα με έναν ποδοσφαιριστή που κατάγεται από το Γιαννακοχώρι και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια αφήνει τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου στον οποίο διετέλεσε μάλιστα και βοηθός προπονητή τη φετινή χρονιά και μετακομίζει στην ομάδα της γενέτειρας του, για να τη βοηθήσει στη νέα πρόκληση με τη συμμετοχή της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ημαθίας.

Έτσι, “κλείνει” η…Αγία Τριάδα που υπηρετεί τόσα χρόνια τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (Παναγιώτης Θεοδοσιάδης-Στέργιος Τσίλκος-Δημήτρης Θεοδοσιάδης) ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως θα είναι οι μόνοι που θα κάνουν το ίδιο…δρομολόγιο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected