Κατηγορίες
Διάφορα

Εμφανίστηκε δια του δικηγόρου του ο τυχερός των 4.7 εκατ. στο Τζόκερ!

Βρέθηκε ο υπερτυχερός που έπαιξε σε πρακτορείο της Ξάνθης τρία ευρώ στο τζόκερ και κέρδισε 4,7 εκατ. ευρώ. Επιθυμεί ωστόσο να κρατήσει την ανωνυμία του και για τον λόγο αυτόν επικοινώνησε με τον ΟΠΑΠ απευθείας.

Όπως αναφέρει το thrakisports, δεν επικοινώνησε ο ίδιος αλλά ένας δικηγόρος που δήλωσε ότι τον εκπροσωπεί. Αίσθηση προκάλεσε ότι ο δικηγόρος αυτός είναι από άλλη περιοχή και όχι από την Ξάνθη, αλλά είναι σύνηθες αυτό καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις και για να κρατηθεί η ανωνυμία, οι νικητές προτιμούν να μην έρχονται σε επαφή ακόμα και με τον στενό τους κύκλο, γιατί στις μικρές κοινωνίες διαρρέεται εύκολα μια τέτοια είδηση και μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του νικητή.

Όπως πάντως ανέφερε ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκ των ιδιοκτητών του Lucky Center της Κεντρικής Πλατείας και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, δεν αποκλείεται ο νικητής να μην είναι νικητής αλλά νικήτρια, αφού ο ίδιος εκτίμησε ότι μπορεί να είναι γυναίκα. Η επικοινωνία του δικηγόρου με τον ΟΠΑΠ έγινε ήδη από την Δευτέρα και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την εκταμίευση του αστρονομικού ποσού που κερδήθηκε με ένα απλό δελτίο μόλις τριών ευρώ.

Ο Φανουράκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι η χαρά για όλους τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου είναι αρκετά μεγάλη. Συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις άλλωστε ο νικητής να αφήνει και ένα ισχυρό… μπουρμπουάρ στο τυχερό πρακτορείο. Άλλωστε το τυχερό δελτίο των 3 ευρώ δεν ήταν κάποιο τυποποιημένο αλλά συμπληρώθηκε μέσα στο πρακτορείο χειρόγραφα. Συμπληρώθηκαν 6 στήλες αλλά μία στήλη των 50 λεπτών ήταν αυτή που έφερε την τεράστια επιτυχία και τα κέρδη άνω των 4,7 εκατ. ευρώ, που μετά την αφαίρεση των φόρων και λοιπών κρατήσεων καθαρά κυμαίνονται στα 3,7 εκατ. περίπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected