Κατηγορίες
Συνεργάτες - Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Εντυπωσιακή προσφορά της Easy Education στο 1ο Τουρνουά Foot Tennis Ακαδημιών, με υποτροφίες Πληροφορικής στους αθλητές!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, στηρίζει ενεργά το 1ο Τουρνουά Ποδοτένις (Foot Tennis) Ακαδημιών, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9&10 Ιουνίου στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας!

To Easy Education προσφέρει υποτροφίες για ολοκληρωμένη κατάρτιση σπουδών Πληροφορικής σε όσους νέους έφηβους έχουν επιλέξει τον αθλητισμό, συμμετέχοντας ενεργά στο Τουρνουά, στο οποίο από φέτος συμπεριλαμβάνεται και το Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και ως διοργάνωση, λαμβάνει χώρα για τρίτη φορά στη Βέροια (Πέμπτη 7/6 έως και την Κυριακή 17/6).

Η καθεμία υποτροφία περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) επιπέδου Standard ή Proficiency και οδηγεί στην απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού με ισχύ δια βίου.

Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή, χρήση ειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκατάρτισης, καθημερινή δωδεκάωρη υποστήριξη εκτός μαθημάτων, κατάρτιση στην πιο πρόσφατη έκδοση της Microsoft, τα Office 2016.

Με αυτή την ενέργεια η Easy Education δηλώνει ενεργά πως η εκπαίδευση είναι αλληλένδετη έννοια με αυτήν του “Ευ αγωνίζεσθαι”, της ατομικής γυμναστικής προσπάθειας και της ομαδικής αθλητικής εμπειρίας. Ειδικά στη χώρα μας, έχει καθιερωθεί ότι οι άνθρωποι ολοκληρώνονται και ισορροπούν όταν κατέχουν «νου υγιή εν σώματι υγιεί».

Συνάμα, η αθλητική επιτυχία καθορίζεται από την διαύγεια, την άρτια κρίση και τη συγκροτημένη σκέψη, στοιχεία που μόνο μέσα από την Παιδεία μπορούν να διανθίσουν. Επιπλέον, η εκπαίδευση και η κατάρτιση επιπλέον, δύνανται να οξύνουν τους στόχους του αθλητή, να εξυψώσουν την προσπάθειά του και να τον οδηγήσουν στη νίκη.

Η Easy Education συγχαίρει τους αθλητές καθώς και όλα τα μέλη των τοπικών Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, επιβραβεύουμε την πρωτοβουλία της Διοργάνωσης του Foot Tennis Veria και δεσμευόμαστε να στηρίζουμε από τη μεριά μας, από τη μεριά της Εκπαίδευσης οποιαδήποτε προσπάθεια που προάγει το ανθρώπινο πνεύμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected