Κατηγορίες
Αθλήματα

Με Ημαθιώτες διαιτητές ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων με την αντίστοιχη της Αγγλίας!

Την επίσημη εμφάνισή της μπροστά στο φίλαθλο κοινό, θα κάνει το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, με αντίπαλο την Εθνική Ομάδα της Αγγλίας.

Το διεθνές φιλικό θα είναι ο πρώτος αγώνας του συγκεκριμένου είδους ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αφού μέχρι τώρα, στα τρία χρόνια από τη δημιουργία της Εθνικής μας Ομάδας, αντίπαλοι της εντός συνόρων ήταν μόνο τυπικές ή άτυπες ομάδες αρτιμελών ποδοσφαιριστών.

H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο Αθλητικό Κέντρο στις 18.30 και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης του αθλήματος από την UEFA με την ονομασία του project #EqualGame και έρχεται δύο εβδομάδες μετά το επιτυχημένο από όλες τις απόψεις προπονητικό camp Που διεξήχθη στο Βώλακα Δράμας.

Διαιτητές από την Ημαθία

Τον αγώνα κλήθηκε να διευθύνει ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, λόγω της πολυετής ενασχόλησής του με το Ποδόσφαιρο Τυφλών και της εμπειρίας του στον αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρίες.

Μαζί του (2ος διαιτητής) επιλέχθηκε ο κ. Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος, Διαιτητής Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας, με καταγωγή από το Πλατύ. Επισημαίνουμε, ότι όπως σε όλα τα είδη ποδοσφαίρου ΑμεΑ, οι κανονισμοί είναι της FIFA με τις όποιες προσαρμογές χρειάζονται να γίνουν ανάλογα με τον τύπο και το είδος της αναπηρίας, για να συμμετέχουν όλοι με ασφάλεια και να είναι το άθλημα ανταγωνιστικό και θεαματικό συγχρόνως.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο, σε ένα τόσο σημαντικό και ιστορικό διεθνές φιλικό να εμπλέκονται άνθρωποι που προέρχονται από τα σπλάχνα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected