Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έτοιμος για τις δύο πρώτες προσθήκες!

Η προεργασία για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και πλέον όλα είναι έτοιμα για να πάμε στο επόμενο στάδιο. Παύλος Κυριακίδης και Δημήτρης Σωτηρίου βρίσκονται πλέον μια ανάσα από τον ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει το Gentikoule, το μοναδικό εσωτερικό μέτωπο που δεν έχει κλείσει ακόμα είναι αυτό του Γιάννη Ποτουρίδη ωστόσο στον ΟΦΗ εκφράζουν την πίστη ότι θα μπει ένα τέλος εντός των πρώτων ημερών της πρώτης εβδομάδας. Ωστόσο, παράλληλα ο Νίκος Παπαδόπουλος με τους ανθρώπους του ΟΦΗ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Σε αυτά τα πλαίσια, μπαίνουν στην τελική ευθεία οι υποθέσεις των Παύλου Κυριακίδη, Δημήτρη Σωτηρίου. Ήδη στον ΟΦΗ είναι σε ανοικτή γραμμή με τους εκπρόσωπους των δύο ποδοσφαιριστών που θέλουν να έρθουν στο Ηράκλειο και να αγωνιστούν στον ΟΦΗ. Ο Κυριακίδης έχει άριστες σχέσεις με το Νίκο Παπαδόπουλο καθώς ήταν ο προπονητής που τον ανέδειξε από την κοινή τους θητεία στον Ηρακλή και η παρουσία του αναμένεται να ισχυροποιήσει την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ. Όσον αφορά τον Δημήτρη Σωτηρίου, στον ΟΦΗ ήθελαν εξαρχής έναν έμπειρο τερματοφύλακα προκειμένου να κάνει ένα καλό ντουέτο μαζί με τον Γιώργο Στρέζο που αποτελεί, στην παρούσα φάση, το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι πολύ κοντά με τον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τις πρώτες προσθήκες του νέου ΟΦΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected