Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νίκη για τους Dalton’s στο ματς της Παρασκευής (8/6)

Από τα πιο όμορφα παιχνίδια του τουρνουά διεξήχθησαν την Παρασκευή 8/6 στο ανοιχτό γήπεδο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά, όπου οι Dalton’s επικράτησαν των Basket Gurus με 66-50.

Τι να πει κανείς για την ομάδα του Κυβεντίδη, κάθε αγώνας είναι ένα ανεπανάληπτο σόου με χαμόγελα, διασκέδαση και φυσικά πολύ μπάσκετ! Αν το νόημα του τουρνουά Νοσταλγία μπορούσε να αποτυπωθεί με ένα όνομα, αυτό θα ήταν “Basket Gurus”.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, οι Τσιγάρας και Τζούρτζιας βοήθησαν στο σκοράρισμα, οι Κυριακίδης, Πολυμένης και Αλεξίου μοίρασαν ασίστ, οι Μπιζέτας, Χωματάς και Παυλίδης έτρεχαν σε άμυνα και επίθεση ενώ οι Πέτκελης και Δέλλιος έφυγαν αρκετές φορές στον αιφνιδιασμό. Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

Για τους Dalton’s, ο Σιάσιος σκόραρε παρά την πίεση των αντιπάλων, ο Πετρόπουλος ήταν κυρίαρχος στο ζωγραφιστό, ο Αχτσής ακολούθησε και οι Καραγιαννοπουλος με τον Μπογδαμπεΐδη Γ. φόρτωσαν το αντίπαλο καλάθι για να μπορέσει να φύγει η ομάδα τους από το γήπεδο με το ροζ φύλλο.

Basket Gurus – Dalton’s  50-66

Basket Gurus : Τσιγάρας 13 (1), Κυριακίδης 4, Πολυμένης, Αλεξίου 2, Τζούρτζιας 12 (1), Μπιζέτας 2, Χωματάς 2, Πέτκελης 4, Κυβεντίδης 4, Δέλλιος 7 (1).
Dalton’s : Σιστάκος 7 (1), Πετρόπουλος 12, Καραθανάσης 2, Σιάσιος 16 (2), Αχτσής, Μπογδαμπεΐδης Ν. 4, Καραγιαννόπουλος 10, Ιωαννίδης 9, Μπογδαμπεΐδης Γ. 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected