Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πήρε…φόρα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ανανέωσε με τέσσερις και κοιτά προς Πέλλα!

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κοτζάμπαση, φαίνεται πως είναι η…κορυφή του παγόβουνου για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της παραμονής του νεαρού τεχνικού, οι “κιτρινομπλέ” προχώρησαν και στη συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ενώ έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει δύο περιπτώσεις στη γειτονική Πέλλα.

Για την περίπτωση του Σάκη Παπαδή ωστόσο δεν είναι η ακριβής έννοια της ανανέωσης, αλλά της επιστροφής από τον δανεισμό του στον ΑΟ Μαρίνας, με τον οποίο είχε μια εξαιρετική χρονιά στην οποία αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής με 15 τέρματα.

Πολύ σημαντική θεωρείται η παραμονή του Γιώργου Μουρουζίδη (φωτ. αριστερά), ο οποίος παρά τον τραυματισμό που αποκόμισε λίγο πριν μετακομίσει στην Ημαθία, φανέρωσε πως μπορεί να αποτελέσει τον…παγοθραύστη στην επίθεση και με ενσωματωμένος από την αρχή της προετοιμασίας, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα. Είχε 7 συμμετοχές φέτος με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, 157 συνολικά λεπτά συμμετοχής και 4 τέρματα.

Με την κιτρινομπλέ φανέλα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Κώστας Τενεκετζή. Ο 30χρονος (15/11/1987) αμυντικός, από τους πιο σταθερούς σε απόδοση καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν (16 συμμετοχές, 1239 λεπτά, 4 γκολ), ενσωματώθηκε στην ομάδα στις 12/7/2016 και έκτοτε αποτελεί έναν εκ των…πύργων στην αμυντική γραμμή.

Η πιο ηχηρή ωστόσο ανανέωση είναι αυτή του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον (φωτ. επάνω)! Περιττά τα οποιαδήποτε σχόλια για τον 35χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος κοσμεί το ποδόσφαιρο της Ημαθίας και φαίνεται να βρίσκει την…Ιθάκη του στο Ροδοχώρι. Είχε 20 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (1628 λεπτά συμμετοχής), έφτασε 6 φορές στο γκολ ωστόσο αυτό που μετρά στην περίπτωση του βραζιλιάνου άσου είναι η τεράστια εμπειρία με τις 250 επαγγελματικές συμμετοχές.

Εκτός όμως των παικτών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, το ρεπορτάζ του SportsUp αναφέρει πως έχουν ήδη εντοπιστεί δύο μεταγραφικοί στόχοι στη γειτονική Πέλλα. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να παίξει τόσο ως χαφ όσο και μπακ, ενώ στο…ραντάρ υπάρχει και ένας τερματοφύλακας, που θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους και στην περιοχή.

Όπως και να χει, είναι γνωστό πως ο ΓΑΣ κινείται πάντα με μυστικότητα στο μεταγραφικό παζάρι και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τις απαραίτητες προσθήκες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected