Basket

Όλοι οι σκάουτερ έχουν πέσει πάνω στον 12χρονο ύψους…2.13! (vid)

Ο ύψους 2.13 μέτρων Olivier Rioux έκλεψε την παράσταση στο τουρνουά για 12χρονους στην Αλμπαθέτε, με την ομάδα του ωστόσο να κατακτά την δεύτερη θέση.

Με ύψος 2.13 μέτρα ο Olivier Rioux ήταν μάλλον αδύνατο να μην ξεχωρίσει στο τουρνουά για 12χρονους που διεξήχθη στην Αλμπαθέτε. Πόσο μάλλον όταν οι αγώνες διεξάγονταν σε μπασκέτες με ύψος 2.60 μέτρα, κάτι που έδινε το δικαίωμα στον Καναδό να καρφώνει χωρίς καν να σηκωθεί από το παρκέ!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Rioux δεν ήταν απλώς ένας τύπος που κάρφωνε συνέχεια. Κατά την διάρκεια του τουρνουά μπόρεσε να δείξει κι άλλες αρετές του παιχνιδιού του, οδηγώντας την ομάδα του, τους French Phenoms, μέχρι τον τελικό του τουρνουά, όπου ηττήθηκαν με 90-89 από την πανίσχυρη Ρεάλ.

Οι σκάουτερ που έκαναν τον κόπο να βρεθούν στην Ισπανία πάντως εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο παιχνιδιού του πιτσιρικά, ο οποίος είχε εντυπωσιακό συγχρονισμό για ένα 12χρονο παιδί με το δικό του ύψος.

Στα VIDEO που δημοσίευσε το Sport24, μπορείτε να αρχικά δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του νέου φαινόμενου του παγκόσμιου μπάσκετ και – αν έχετε κουράγιο – ολόκληρο τον τελικό κόντρα στην Ρεάλ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected