Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τρεις ακόμη ανανεώσεις στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, δοκιμαστικά για Μισιρλίδη και Κουλιανίδη σε ομάδες Super League και Football League!

Έντονες είναι πλέον οι ζυμώσεις στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που “τρέχει” τις υποθέσεις παραμονής των παικτών που επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή είναι να στελεχώσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Μετά τους Παπαδή (επέστρεψε από τον ΑΟ Μαρίνας), Ουέλινγκτον, Τενεκετζή και Μουρουζίδη, ο ΓΑΣ συμφώνησε και με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τους Χρήστο Μπρέγκου (φωτ), Αλέξανδρο Ασλάνογλου και Βασίλη Μαγγίζη, οι οποίοι συμφώνησαν με τους διοικούντες και τίθενται στη διάθεση του Δημήτρη Κοτζάμπαση για τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος είχε φέτος 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (1570 λεπτά) και τέσσερα τέρματα, ο Ασλάνογλου έπαιξε σε 17 ματς με 1375 συνολικά λεπτά συμμετοχής και ένα τέρμα ενώ ο 20χρονος μέσος κατέγραψε μια πολύ ποιοτική χρονιά με 19 συμμετοχές (1357 λ.) και 4 γκολ.

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ του SportsUp αναφέρει πως οι νεαροί Μισιρλίδης και Κουλιανίδης περνούν τα δοκιμαστικά τεστ ομάδων της Super και Football League αντίστοιχα και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι εντυπώσεις που έχουν αφήσει τους αφήνει σημαντικά περιθώρια να κάνουν το βήμα παραπάνω.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected