Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ανακοινώθηκε ο Γκερέρο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης των “ερυθρολεύκων”, ο Γκερέρο επεσήμανε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή! Έρχομαι εδώ με πάρα πολύ ενθουσιασμό, με πάρα πολλή όρεξη, για να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έχω έρθει. Για εμένα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση, ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για την υποδοχή που μου έχουν κάνει μέσω των Social Media. Να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έχουν δείξει. Έχω καταλάβει ότι αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και να κατακτήσουμε τίτλους».

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο (1,80μ.) γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1990 στην πόλη Τολέδο της Ισπανίας. Αγωνίζεται στην επίθεση και έμαθε τα… μυστικά της θέσης στα «φυτώρια» της Albacete Balompié. Τον Ιανουάριο του 2010 προερχόμενος από γεμάτες χρονιές στη Β’ ομάδα, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, κόντρα στην Recreativo de Huelva.

Το 2011 ήρθε η ώρα για την πρώτη του αλλαγή ποδοσφαιρικής «στέγης», παίρνοντας μεταγραφή στην Sporting Gijón, αγωνιζόμενος στη Β’ ομάδα. Ένα χρόνο μετά (2012) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στην CD Numancia. Από εκεί και έπειτα, οι ποδοσφαιρικές του μετοχές άρχισαν να αυξάνονται. Το 2013 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της Sporting Gijón. Μάλιστα, πέτυχε γρήγορα το «παρθενικό» του γκολ στη νίκη με 2-1 κόντρα στην CD Lugo.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις τον έκαναν βασικό και αναντικατάστατο και έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας τη σεζόν 2014-2015. Ο Γκερέροσημείωσε 11 γκολ σε 36 συμμετοχές, βοηθώντας τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα του να επανέλθει στα… σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Τον Αύγουστο του 2015 «συστήθηκε» στο κοινό της La Liga, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ κόντρα στην Granada C.F.

Τον Ιούνιο του 2016 η CD Leganés τον έκανε δικό της, με τον Γκερέρο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις τις δύο σεζόν που φόρεσε τη φανέλα των Μαδριλένων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected